Zara’dan Yenidoğan Bebek çetesine ilişkin sert sözler! 'Bunun neresi siyasi?'

Zara’dan Yenidoğan Bebek çetesine ilişkin sert sözler! 'Bunun neresi siyasi?'

Yenidoğan Çetesi olarak bilinen bebek katillerinin gündeme gelmesi sonrası ünlü şarkıcı Zara da tepkisini sert şekilde ifade etti.

İstanbul'da ortaya çıkan Yenidoğan Bebek Çetesi skandalı, hem Türkiye'yi sarsan bir olay haline geldi hem de kamuoyunda büyük bir infial yarattı.

Yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde para kazanmak amacıyla bebeklerin hayatlarıyla oynandığının ortaya çıktığı bu korkunç olay, birçok ünlü ismin de tepkisini çekti.

Ünlü şarkıcı Zara, bu olay karşısındaki öfkesini dile getirerek, "Bunun neresi siyasi? Bu insanlık. Bir canın siyaseti mi olur?" ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

19190200-1200xauto.webp

Zara, Magazinburada'ya yaptığı açıklamalarda, Türkiye'de yaşanan bu skandalın insanlık dışı olduğunu ve bu tür olayların siyasi bir boyutla tartışılamayacağını belirterek, "Bir yerde büyük yanlış var. Aklım almıyor. Bunun neresi siyasi? Bu insanlık. Bir canın siyaseti mi olur? Candan bahsediyoruz. İlla insanın başına geldiği zaman mı anlayacak? İnsan yerinden zıplıyor bunları duyunca!" ifadelerini kullandı.

none-23-88mf-cover-jpg.webp

BEBEKLERE ACIMADAN KIYMIŞLAR

Skandala dair kan donduran detaylar gündeme geldikten sonra İstanbul’daki birçok hastanenin ruhsatının iptal edildi ve suç örgütü yakalandı. Olayın açığa çıkması ise CİMER'e yapılan bir ihbarla başlatılan soruşturmayla mümkün oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.