Zehir tacirlerine dev operasyon: 321 şüpheli gözaltında

Zehir tacirlerine dev operasyon: 321 şüpheli gözaltında
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen NARKOÇELİK-14 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, Zehir tacirlerine yönelik 42 ilde güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen NARKOÇELİK-14 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi.jpg

Bakan Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı açıklamasında, 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ve 44 narkotik köpeği ile 42 ilde başarı ile icra edilen NARKOÇELİK-14 operasyonunda 322 kilogram uyuşturucu madde, 135 bin adet uyuşturucu hap ve 321 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Bakan Yerlikaya açıklamasında ayrıca, güvenlik güçleri tarafından son 10 ayda zehir tacirlerine yönelik 39 bin 661 operasyon düzenlendiğini ve bu operasyonlarda 121 ton uyuşturucu madde, 42 milyon adet uyuşturucu hap, 157 milyon kök kenevirin ele geçirildiğini ayrıca, 310 bin 639 şüphelinin de yakalandığını sözlerine ekledi.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

En son, Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında yaptığı açıklamasında ise, 451 kilogram uyuşturucu, 87 bin adet uyuşturucu hap ve 194 zehir tacirinin yakalandığını kamuoyuna açıklamıştı.

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.