Zehra Güneş, Hande Baladın... Hepsi yıkıldı kaldı! Resmen yollar ayrıldı

Zehra Güneş, Hande Baladın... Hepsi yıkıldı kaldı! Resmen yollar ayrıldı

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş, Hande Baladın gibi yıldızları çok üzecek bir gelişme yaşandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenör Guidetti ile yolların ayrıldı. Konuyla ilgili resmi açıklama gelirken Zehra Güneş, Hande Baladın gibi isimler başta olmak üzere birçok oyuncunun konunun şaşkınlığını yaşadığı belirtildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı''nda Zehra Güneş, Hande Baladın gibi isimleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Filenin Sultanları''nda Giovanni Guidetti ile yollar ayrıldı. Zehra Güneş''in VakıfBank''tan da hocası olan İtalyan çalıştırıcının yeni adresi de belli oldu.

ZEHRA GÜNEŞ VE HANDE BALADIN''I YIKAN AYRILIK

Zehra Güneş''in VakıfBank''tan da hocası olan Guidetti ile yollar resmen ayrıldı. Konuyla ilgili TVF''den resmi açıklama gelirken İtalyan antrenörün yeni adresi de belli gibi. Çıkan haberlere göre 50 yaşındaki çalıştırıcı İtalya Milli Kadın Voleybol Takımı''nın başına geçecek.

MİLLİ TAKIMDAKİ TERCİHLERİ ELEŞTİRİ KONUSU OLMUŞTU

Zehra Güneş, Hande Baladın da dahil olmak üzere son dönemde milli takımda yaptığı oyuncu tercihleri ve hamlelerle eleştiri konusu olan Guidetti''nin sözleşmesi 2024 Paris Olimpiyatları sonrası bitecekti. TVF söz konusu tarihi beklemeden İtalyan hocayla yolları ayırdı.

Konuyla ilgili federasyondan resmi açıklama gelirken Zehra Güneş, Hande Baladın başta olmak üzere milli takım oyuncularının konunun şaşkınlığını yaşadığı belirtiliyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı''nın yeni başantrenörünün kim olacağı da merak konusu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.