Zehra Güneş olay oldu

Zehra Güneş olay oldu

Zehra Güneş kardeşi İrem'in doğum günündeki pozları olay oldu.

Zehra Güneş, son zamanlarda gerek spor kariyeri gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren bir isim haline geldi. Geçtiğimiz günlerde, A Milli Takım'ın Milletler Ligi kadrosundan sakatlık nedeniyle çıkarıldıktan sonra tedavi sürecini İstanbul'da geçiren ve ardından formunu korumak için antrenmanlara başlayan Zehra Güneş, kardeşi İrem Güneş'in doğum günü için antrenmanları bir kenara bıraktı.

ekran-goruntusu-2024-06-21-120957.png

25 yaşındaki Zehra Güneş, kardeşi için özel olarak hazırlanan dev pasta ile birlikte çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Beyaz elbisesiyle göz kamaştıran Zehra Güneş, kardeşi İrem Güneş ve annesiyle birlikte poz verdi. Bu fotoğraflar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve binlerce beğeni aldı.

ekran-goruntusu-2024-06-21-121003.png

Özellikle Zehra Güneş'in sporculuğuyla kazandığı başarıların yanı sıra, zarif ve güzel görünümüyle de dikkat çektiği bu paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Zehra Güneş'in Paris Olimpiyat Oyunları için de hedeflerine odaklandığı biliniyor ve bu süreçte sağlık durumu ve formuyla yakından ilgileniyor.

ekran-goruntusu-2024-06-21-121009.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.