Zincirleme kazada ölenlerin sayısı 11'e yükseldi

Zincirleme kazada ölenlerin sayısı 11'e yükseldi

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 11'e yükseldi.

26 Mayıs'ta TAG Otoyolu'nun Yenice Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada ağır yaralanan Mehmet Orhan Teymen, tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi'ndeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Teymen'in cenazesi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından alınarak Adana Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Teymen'in eşi, ziraat mühendisi Ayla Çelik Teymen'in (59) cenazesi ise Tarsus ilçesindeki Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Sucularlı Mahallesi'ndeki Eshab-ı Kehf Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine Teymen'in ailesi, yakınları ve iş arkadaşları katıldı.

TAG Otoyolu'nun Yenice Mahallesi mevkiinde, Star Diyarbakır firmasına ait Ali G. idaresindeki 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsünün karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarpmasıyla yaşanan kazada, ilk etapta 10 kişi hayatını kaybetmiş ve 34 kişi yaralanmıştı. Daha sonra aynı bölgede başka bir kaza daha meydana gelmiş, bu kazada ise 6 kişi yaralanmıştı. Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan otobüsün sürücüsü tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.