Zlatan Ibrahimovic'ten tüm dünyayı sallayan şike iddiası! Lionel Messi'yi işaret etti

Zlatan Ibrahimovic'ten tüm dünyayı sallayan şike iddiası! Lionel Messi'yi işaret etti

İsveçli efsane Zlatan Ibrahimovic,Portekiz ve Cristiano Ronaldon'nun Dünya kupasına veda etmesiyle birlikte yine çok konuşulacak açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü: "Dünya Kupası'nı kimin kazanacağı çoktan yazıldı bile ve kimi kastettiğimi biliyorsunuz sözleriyle Lionel Messi'yi işaret etti.

Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası''nda yarı final heyecanı bu akşam başlayacak.

Turnuvadaki ilk yarı final mücadelesi 36 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Arjantin ile 2018''in finalisti Hırvatistan arasında yaşanacak. Bu turu geçen ekip, Fas-Fransa karşılaşmasının galibiyle final mücadelesi verecek.

ZLATAN İBRAHİMOVİC MESSİ''Yİ İŞARET ETTİ

Portekiz ve Cristiano Ronaldo''nun Dünya Kupası''na veda etmesinin yankıları sürerken Zlatan Ibrahimovic''ten gündemi sarsan şike iddiası! İsveç''in efsane futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi ve Arjantin''i işaret ederek, "Dünya Kupası''nı kimin kazanacağı çoktan yazıldı bile ve kimi kastettiğimi biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.
Ibrahimovic, Messi''nin yakın geleceğini tartışırken tüm zamanların bir başka harikası olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için de yakın geçmişi ele aldı.

İSVEÇLİ GOLCÜ, PORTEKİZLİ YILDIZ İÇİN ŞUNLARI EKLEDİ

"Manchester United''dan ayrılıyor ve biz bu konudaki gerçek hikayeyi asla bilemeyeceğiz. Herkes, söylemek istediklerini söylüyor ve insanlar kendilerini korumak için birçok şey konuşuyor."

"Daha sonra kulüp bir şeyler söylüyor ve benim gibi açık konuşmuyorlar. Size gerçekte nasıl olduğunu anlatacağım, ama hepimiz farklıyız. Herkes imajına dikkat eder. Benim için mükemmel imaj kendin olmaktır. Manchester United ile Ronaldo arasındaki gerçek hikayeyi bilemeyeceğiz dostum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.