Simpsonlar kehanetinde bu yılı işaret etti ‘Gerçekleşirse çıra gibi yandık’

Simpsonlar kehanetinde bu yılı işaret etti ‘Gerçekleşirse çıra gibi yandık’
Simpsonlar bir kehanetinde tarih vererek açıkladı. Gerçekleşirse hepimiz çıra gibi yandı.

The Simspons dizisi her bölümüyle merak uyandırmaya devam ediyor. 1989 yılında yayın hayatına devam eden ünlü dizi 35 sezondur kesintisiz sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin iyi bir animasyon olmasının yanı sıra sahnelerinde verdiği mesajlar dünya gündemine oturuyor. Simpsonlar dizisinin birçok bölümünde gelecek ile ilgili mesajlar bulunuyor. İzleyiciler bu mesajları yakalamak için dizinin her sahnesini yakından takip ediyor.

the-simpsons-s32-e8-cinema.jpg

Amerikan yapımı dizi günümüze kadar birçok olayı önceden tahmin etti. Simpsonlar, Apple Vision gözlüğü, Trump’ın adaylığı, Stephen Hawking’in Epstein skandalındaki olayı, Titanic’i görüntülemeye giden denizaltının kaybolması gibi birçok olayı önceden bildi.

HERKES HOP OTURUP HOP KALKACAK

Dizinin takipçileri her bölümü yüreğinde ağzında izlerken Simpsonların bir kehaneti daha ortaya çıktı. Bu kehanet gerçekleştiği takdirde her şey çok değişmiş olacak.

29f45f9556cac7036a8ed495138281c0.jpg

Dizinin yeni kehanetinde yatırımcılar hop oturup hop kalkacak. The Simpsons dizisinin 2024’ü işaret ederek açıkladığı kehanette dolar ve kripto para birimleriyle ilgili önemli detaylar işlendi.

Bir bölümde, doların değer kaybedeceği, tamamıyla sanal para sistemine geçiş yapılacağı ifade edildi. Diziye göre bu olaylar 2024 yılında gerçekleşecek. 2024 yılında tüm dünya sanal paraya geçiş yapacak.

65fbd3e5b01c2785-w1200xh675.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.