1 Haziran burç yorumları! Aşk, iş, şans hakkında her şey

1 Haziran burç yorumları! Aşk, iş, şans hakkında her şey

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 1 Haziran 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

İlginç gezegen dalgası devam ediyor, ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren ekstra bir vites başlayacak, Merkür lehinize olacak. Bu nedenle Cumartesi ve Pazar, Pazartesi ve Salı dört referans günüdür. Bu hafta sonu aşk da uyanabilir, yalnız olanlar için, hatta seyahat edenler için önemli aşklar. Yenilik.

BOĞA

Satürn mükemmel bir konumdadır ve Merkür de öyle. Son birkaç aydır yorgunluğun, sinirliliğin ve aşırı iş geriliminin aşka ayrılan zamanı çalacak. Yine de bu, toparlanmaya çalışmak için faydalı bir hafta sonu. Bu nedenle bugün ve yarın hayatınızın her alanında meşgul olmanız gerekiyor. Duygular açısından bakıldığında bu günler, iyimserlikle yaşanması gereken daha sıcak ve daha ilginç günler.

Picture background

İKİZLER

Bugün heyecanlı olabilir ve kendinizi mükemmel durumda hissetmiyorsunuz, neyse ki gezegenlerin çoğunluğu sizin tarafınızda. Yalnızca karşıt Ay, sabahları işleri ilerletmede biraz zorluk yaşandığını gösterebilir. Aşk söz konusu olduğunda burçtaki Venüs yardımcı olur, Balık ve Yay burcuyla ilişkilerde coşkuyla ama dikkatle yönetilmesi gereken yeni duygular vardır.

YENGEÇ

Daha iyi gidiyor. Ayrıca iç görülerin eksik olduğunu da söylemek gerekiyor. Dolayısıyla bu iki günde yapılacak toplantılar heyecan getirebilir, iş başarıları elde etmek veya fikir üretmek isteyenler için de bu dönemin faydalı bir dönem. Merkür'ün birkaç hafta içinde burçta geçişine başlayacağını, bunun da çift olarak sevgiyi ve yaşamı besleyeceğini unutmamalıyız. Sadece akşam bastırılmış durumda.

ASLAN

Kendinizi daha iyi hissedersiniz, ayrıca gelecek hafta başka faydalarla başlayacak. Aslında Pazartesi ve Salı çok heyecan verici günlerdir, dolayısıyla artık yeniden olumlu şeyler için umut etmeye başlamak mümkün. Özellikle mayıs ayında tartışmalar, belki gerginlikler, belki ayrılıklar ya da şüphelerin yaşandığı göz önüne alındığında aşkın biraz daha zorlanması gerektiğini unutmayalım. Ve şimdi iyileşmeyi deneyebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün tüm ifadelerinizde dikkatli olmalısınız, büyük ihtimalle kendinizi mükemmel durumda hissetmeyeceksiniz. Sorun son iki günde biriken gerginlikte yatıyor. Aşkta görüş ayrılığı vardı ya da belki kafanız başka sorunlara odaklanmıştı. Bu gece ile yarın arasında da olumlu Ay sayesinde iyileşeceksiniz.

Picture background

TERAZİ

Bağımsız bir işiniz varsa bu açık bir gündür. Yeni bakış açıları ve fikirler, hatta olumlu Jüpiter'le biraz daha fazla kazanabilirsiniz. Birçoğu başarılı olacak. Venüs hoş bir görünümde. Bu nedenle bu günlerde yeniden bir miktar umut yaşayabiliriz, işte bir toparlanma, arkadaşlıklarda bir geri dönüş yaşanır. Zevkinize çok uzak hikayelere dikkat edin.

AKREP

İyileşme dönemi başlıyor, mayıs başında yaşananları unutabileceksiniz, oldukça zor günler yaşandı. Huzura kavuşursunuz ancak öğleden sonra doldurmada bir gecikme olur veya karşıt Ay ile küçük bir tartışma yaşanır. Duygusal olarak geçmişi unutun, ancak bu günlerde tutkuyu ve belki de ayrılık varsa yeni biriyle birlikte olma arzusunu yeniden keşfediyorsunuz.

YAY

Hayatınızda çok fazla gerilim var, bugün son zamanlarda ortaya çıkan gerginliklerin kurbanı oluyor, bazı açıklamalarınız beğenilmedi veya yanlış karar verdiniz. Başarı döneminin yakında geleceğini biliyoruz, ancak belki de bir süredir yüzleşmek zorunda kaldığınız çok fazla uyaran nedeniyle artık düşüncelisiniz. Bu hafta sonu aşkta bazı çözülmemiş sorunları gün ışığına çıkaracak, ancak aynı zamanda iyi fiziksel şekli de geri getirecek.

OĞLAK

Her ne kadar bu hafta sonu genel olarak olumlu bir durumdan söz etsek de biraz mesafeyi gün yüzüne çıkarsa da, biraz daha iyimserliğin zararı olmaz. İşe gelince zorlukların üstesinden gelebilecek fırsatların olduğunu unutmayın. Aşkta her seçim yapılabilir, akşam sakinleşir, uzun süre yalnız kalan insanlar kendilerine üzülmemeli, tepki vermeli.

Picture background

KOVA

Hayatınıza bir şeyler yerleşiyor, yeni fikirler ve teklifler de geliyor. Yakın zamanda iş ile ilgili bilgiler alacağınız da söylenebilir. Aşk unutulmuş gibiydi, belki çatışma için daha az neden vardı, ancak bu günlerde tutku geri dönüyor çünkü daha iyimsersiniz, fiziksel olarak daha güçlüsünüz ve bu küçümsenecek bir şey değil, lütfen meşgul olun.

BALIK

Hala sorunlu yıldızlar var. Evde kilitli kalmamaya çalışın, çünkü ruh halinizin veya endişelerinizin etkisine kapılmak gerçekten utanç verici olur, şu anda şüphe duyulan şey, özellikle ayın 17'sinden itibaren bir çözüm bulacak. 'Aşk konusuna' dair belli bir güvensizlik. Venüs tedirgin, krizde olan çiftler bugünkü toparlanmaya rağmen eski çelişkilere düşmemeye dikkat etmeli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.