1,5 yaşında bebeğe alkol verdiler. Canlı yayında şok eden görüntüler

1,5 yaşında bebeğe alkol verdiler. Canlı yayında şok eden görüntüler

Esra Erol'da programında akıl almaz bir olay yaşandı. 1,5 yaşında çocuklarına alkol verdikleri iddia edilince canlı yayına polisler geldi.

AT’de yayınlanan 'Esra Erol'da' programında yaşanan şoke edici bir olayla gündeme damga vurdu. Programa katılan Dilek Arı, eşi Mustafa’nın çocuğuna kötü davrandığını iddia ederek isyanını dile getirdi. Çift canlı yayında yüzleşti. Dilek Arı eşinin alkol bağımlısı olduğunu ve eşinin çocuğuna kötü davrandığını söyledi. Ancak yayın sırasında gösterilen görüntüler herkesi şok etti. Görüntülerde 1,5 yaşındaki bebeğin elinde bir alkol şişesi tuttuğu ve şişeyi ağzına götürdüğü anlar ekrana yansıdı. Bu sahneler izleyicilerden büyük tepki aldı. Esra Erol, bu anları görünce şaşkınlığını gizleyemedi, ancak anne ve baba şişenin boş olduğunu söyleyerek durumu savunmaya çalıştı.

Olayın ardından yayına bağlanan bir kişi, Arı çiftinin çocuklarına sadece alkol şişesi vermekle kalmadığını, çocuklarını alkol içirerek uyuttuklarını iddia etti. Bu ihbarın ardından stüdyoya gelen emniyet güçleri, anne ve babayı ifadeleri alınmak üzere karakola götürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.