16 Temmuz burç yorumları! Sürpriz gelişmelere hazır olun

16 Temmuz burç yorumları! Sürpriz gelişmelere hazır olun

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek ister misiniz? 16 Temmuz 2024 Salı günü yapılan astrolojik tahminlere göre aşk, iş, para ve şans hakkında bilmeniz gerekenler…

KOÇ BURCU

Finansal durumunuzun dikkat gerektirdiği bir dönemdesiniz. Geçmişten gelen bazı harcamalar veya bu ayın başlarında yapılan yüksek masraflar, bütçenizin yeniden değerlendirilmesini zorunlu kılıyor.

Sağlık konusunda ise, Şubat ve Mart aylarında sağlık sorunları yaşayanlar için iyileşme süreci başlıyor. Bu dönemde iyimserlik yerine, fiziksel gücünüze güvenmelisiniz.

Ay boyunca özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri sizi olumlu haberler bekliyor. İşle ilgili önemli bir toplantı planlıyorsanız, haftanın ortasının sizin lehinize olacağını unutmayın.

BOĞA BURCU

boga-burcu.jpg

Bu ay, geçmişte yapılan hataların ardından durumu düzeltmeye çalışmanın pek de yararlı olmayacağı bir dönemdesiniz. Neyse ki, siz genellikle dürüstlüğünüzle bilinirsiniz: Her şeyi açıkça ifade eder ve gerektiğinde eleştirirsiniz. Bu durum bazen çevrenizdekileri rahatsız edebilir.

Bugün, üzerinizde biriken endişeleri bir kenara bırakmanız önemli; eğer biri sizinle tartışmaya kalkarsa, olumsuz tepkilerden kaçınmalısınız. Özellikle Pazar günü öğleden sonra aile içinde gerginlikler artabilir, ebeveynler ve çocuklar arasında veya ailevi konularda şüpheler su yüzüne çıkabilir. Yarının daha pozitif geçeceğini unutmayın.

İKİZLER BURCU

Bu özel günler, ilham kaynağınızın tükenmediği ve önümüzdeki aylar içinde en dinamik burçlardan biri olmaya devam ettiğinizi gösteriyor. Doğal sezginiz, size özel fırsatlar ve ekstra bir enerji sunabilir. Uzaktaki kişilerden gelecek önemli bilgiler, bir telefon görüşmesi veya bir toplantı aydınlatıcı olabilir. Bu yüzden, iç huzurunuzu ve dengenizi yeniden kazanabilmek için her taşı çevirmeye hazır olun.

astroloji4.jpg

YENGEÇ BURCU

Ay'ın etkisi altında bazı geçici rahatsızlıklar yaşamanız mümkün ve yarın zaten işler daha farklı bir hal alacak. Ancak, endişelerinizi bir kenara bırakmanızı öneririm, özellikle aşk hayatınızda dinlemeye yanaşmayan kişilerle tartışmanın pek bir yararı olmayacaktır.

Venüs, sizin burcunuzda sona ermeyecek, aksine yeni başlangıçlara yol açacak. Eğer ilgilendiğiniz biri varsa, yarın için özel planlar yapabilirsiniz. İş yerinde bazı tereddütler yaşayabilirsiniz; çok çalışıp az kazandığınızı düşünebilirsiniz veya kafanızdaki bir proje büyük bir yatırım gerektirebilir.

Bir üstünüzle zorlu bir maaş müzakeresi yaşayabilirsiniz; eğer siz üst konumundaysanız, çalışanlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olun, çünkü herkes sizi yanlış anlamış olabilir. Sporcular için ise yeni zorluklar ve zaferler söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

Başarıyla yeni bir döneme adım attınız: Artık işe yaramayan şeyleri geride bıraktınız ve endişelerinizi silip attınız. Şimdi düşünceleriniz, yeni başlangıçlara odaklanıyor, ancak geçmişle bağlarınızı tamamen koparmak istemiyor olabilirsiniz.

Sonbahar, olumlu sonuçlarla dolu olacak ve bugün bile tatmin olmamanız için bir neden yok. Yarın, bazı zorunluluklar gözden kaçabilir, bu yüzden sadece geç saatlere kadar uyanık kalmamakla kalmayın, mümkünse tüm önemli işlerinizi bu akşam tamamlamaya çalışın

BAŞAK BURCU

Başarılı bir başlangıç yaptınız: İşlevsiz durumları hayatınızdan çıkardınız ve artık endişelerinizi geride bıraktınız. Şimdiki düşünceleriniz, yeni başlangıçlar üzerine kurulu; ancak bu yeni başlangıçlar, kesinlikle geçmişten kurtulmak isteyeceğiniz türden değil. Sonbahar sizi güzel sonuçlarla ödüllendirecek ve hatta bugün bile memnuniyet duygusu eksik değil. Yarın ise bazı sorumluluklar gözden kaçabilir, bu yüzden sadece geç saatlere kadar uyanık kalmaktan kaçınmakla kalmayıp, ilgilendiğiniz tüm işleri bu akşama kadar tamamlamak daha iyi olacak.

astroloji2345.jpg

TERAZİ BURCU

Günümüzde ortaya çıkan aşklar, özellikle geçerliliğini yitirmiş ilişkilerin yerini aldığında, ruhu heyecanlandırmayı başarıyor. Bugünlerde bir duygu ortaya çıkarsa ya da biri size bir teklifte bulunursa, hayır dememek cazip gelebilir.

İş yerinde işleri geçmişte olduğundan farklı yapmanız iyi olabilir. Aynı becerilerinizi kullanarak işi çeşitlendirmeye çalışmak başarıyı getirecektir. Daha çekici olma arzusu da geri dönüyor: estetik tedavileri tercih ediyorsunuz, yeni bir görünüm ya da her durumda yeni bir giyim tarzı üzerinde çalışıyorsunuz. Estetiğe bu kadar düşkün olan Terazi için dönüşümler de ayna aracılığıyla gerçekleşir!

AKREP BURCU

Akrep burcu, bugün dün aldığı olumlu enerjiyi koruyor ve bu da günlük işlerinizde bir enerji artışı sağlıyor. Gökyüzünden gelen bazı işaretler ve duygusal sinyaller sayesinde, hem iş hem de aşk hayatınızda kararlar almanız daha kolaylaşıyor. Kompleks ilişkiler içinde olanlar, şüpheci ve kıskanç tavırlarını sürdürmeye meyilli olabilir. Her şeyin kontrolünüz altında olmasını sağlamak zor olabilir. Özellikle Aslan, Boğa ve Kova burçlarıyla olan ilişkilerde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Eylül ayına kadar sürecek bir projede başarı elde etmek için önünüzdeki dönemde yapılacak planlar için seçenekleri değerlendirin.

YAY BURCU

Etkinlik ve toplantıları planlarken, daha önce bir gezi planlamış ve bir zorlukla yüzleşmek isteyenler var. Gerçek yeteneklerinize güvenmeli ve sınırlarınızı düşünmelisiniz çünkü Jüpiter muhalefette aşırılıklara karşı uyarıda bulunuyor. Bu arada, bu haftanın günleri aşka yardımcı oluyor: bekarlar için yeni yarı zamanlı ilişkiler ortaya çıkabilir ve seyahat tercih edilebilir. Rolleri, programları veya projeleri değiştirmek isteyenler var olanla yetinmek zorunda kalacak; ev işlerinde biraz daha dikkat gerekiyor.

astroloji101.webp

OĞLAK BURCU

Bu burcun mücadeleye yatkın olduğu ve sonsuz kararlılığı sayesinde asla durmadığı doğrudur. Ancak haziran ayının sonundan bu yana biriken büyük yorgunluğu unutmak için de olsa birkaç günlük dinlenme planlanmalıdır.

Bir yavaşlama olduğu doğru ama sonuçta zafer sıkıntısı çekilmedi. İşyerindeki bir durumu kalıcı olarak değiştirmek veya değiştirmek gerekli olabilir: ortaklar, işbirlikçiler sonlandırılabilir.

Ve eğer aşkı arıyorsanız, Ağustos ayını unutmayın: bu, vahiylerin veya bağışlanmanın ayı olacaktır. Sadakatine tam olarak güvenmeseniz bile, fiziksel olarak sizi çeken bir kişiden etkilenebilirsiniz.

KOVA BURCU

Dünden bu yana aşkta küçük çatışmalar, gerginlikler yaşanıyor ancak Çarşamba ve Perşembe günleri arasındaki görüşmeler tercih ediliyor. Geleceğin simgesi olan siz, projelerinizi korkuyla engellemeyin; sonbahardan itibaren ne yapmanız gerektiğini düşünmeye başlayın.

Önemsediğiniz partneriniz veya aile üyeniz çabalarınızı engellemeye veya caydırmaya çalışırsa sinirlenebilirsiniz. Birini önemsiyorsanız Temmuz ayında biraz sabırlı olun. Ağustos ayı zaten daha sakin bir ay olacak.

burc.jpg

BALIK BURCU

Bugün ay olumlu durumda. İş açısından bakıldığında çaba eksikliği yok ama geleceğe şimdiden hazırsınız: sonbahar için bir program hazırlayın. Ailesi, çocukları, torunları olanlar mutlu bir olaydan memnun olabilirler. Jüpiter yalnızca çok kolay anlaşmalara karşı uyarıda bulunur. Bu açıdan bakıldığında çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamaya çalışmak önemlidir: İş hayatında risk almanın bir anlamı yok, herkes size karşı samimi olmayacak. Özellikle bir projeye sıfırdan başlamak zorunda kalırsanız iki kat dikkatli olmanız gerekebilir. Aklınızda bir satın alma işlemi varsa, satıcıları da sorgulayarak mümkün olan tüm önlemleri alın. Cumartesi ve Pazar arasında büyük ilgi uyandıracak bir an gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.