15 Temmuz burç yorumları! Önümüzdeki günlere dikkat

15 Temmuz burç yorumları! Önümüzdeki günlere dikkat

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 15 Temmuz 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün belirli bir Ay ile açılıyor ve astrolojik durum, stres altında olduğunuz göz önüne alındığında, yalnızca fiziksel görünümünüzle ilgili bazı küçük endişelere yol açıyor. Pek çok şey yaptınız, hatta hoş şeyler bile yaptınız, etkinlikler düzenlediniz ama aşırı tedirgin ruhunuzu sakinleştirmeniz gerekiyor. Temmuz, aşkla ilgili harika seçimlerin ve tanımların ayıdır: Şubat ve Mart ayları arasında doğan bir sorunu çözebilirsiniz. Aslında hasta olanlar var ve bu yüzden iyileşmeleri gerekiyor; Temmuz ayında yakın geleceği de daha iyi organize etmemiz gerekiyor.

BOĞA

Bir şey sizi rahatsız ediyor olabilir veya kendinizi en iyi durumda hissetmiyor olabilirsiniz. Ay ise tam tersi durumda, bazı şüphelere veya gecikmelere neden oluyor. Bugün ve yarın provokasyonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim ama ailede tahammül edemediğiniz karakterler varsa, anne-baba-çocuk ya da eski sevgiliniz arasında çatışmalar varsa bunu en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Ayrıca kızmaya gerek yok. Geçmişteki sorunların açıklığa kavuşturulması gerekse bile, bazı hesapların gözden geçirilmesi gerekse de mesleki durum iyileşir, her şey yolunda gitmez.

Picture background

İKİZLER

Jüpiter zaten burcunuzda ve Mars ayın 20'sinde geliyor, bu yüzden fikirler harika başlıyor, daha yaratıcısınız. Cevapları hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Birçoğu sevmenin ve bazı durumlarda, yapılmaması gerekse bile aldatmanın keyfini yeniden keşfedebilecek. Her zamanki partneriniz müsait değilse, o da sizin de özel bir arzunuz olduğunu anlamak zorunda kalacak. ihtiyaçlar! Unutmak ya da affetmek o kadar kolay olmayacak, hoşgörüsüzlüğün ve yanlış anlamaların devam etmesi yersiz olacaktır. Hayal kırıklıklarını deneyimleyen ve ötesine geçen kazanır.

YENGEÇ

Duygular kazanır: aslında Pazartesi ve Salı pozitiflik dolu günlerdir ve gerçekten sevdiğiniz birinin yanınızda olmasını, bir onayın yolda olmasını umuyorum; Kendinizi ve başkalarını çok eleştirmeyin: Bazen iyi fırsatlar karşınıza çıktığında kafanız karışır ve ne yapacağınızı bilemezsiniz. Hata yapma korkusu sahneye hakimdir, özellikle de kişi fazla kaderci hale geldiğinde ve artık geleceğe inanmadığında. Ancak birdenbire her şey dengeye dönebilir, aşkta açıklığa ihtiyaç vardır.

ASLAN

Bugün ve yarın, tamamen marjinal komplikasyonları beraberinde getiren uyumsuz Ay nedeniyle yapılacak çok fazla şey var. Gelecekte yenilgi beklenmez, tam tersine, eğer gerçekleşirse bir taahhütte bulunun, yeni zorluklara doğru yola çıkın. Bugün fazla sabrınız olmayacak, bu nedenle referans bir kişiyle veya hayatınızda iyi ve kötü zamanlar geçirebilecek biriyle tanışmanız gerekiyorsa, dikkatli olmanızı veya randevuyu doğrudan Çarşamba gününe ertelemelisiniz. Fiziksel çabalara dikkat edin.

BAŞAK

Zaten savaşmaya ve kazanmaya hazırsınız, ama kalbinizde ne kadar çok gerilim var! Her halükarda güzel fırsatlara doğru gidiyoruz, Ağustos ayı Venüs burcundayken intikam ayı olacak. Bu nedenle, eğer bir ilgi şimdi başlıyorsa, onu zorlamanız gerekir, bir arkadaşlık hayatınızı değiştirebilir, bu, tutkuların her zaman ve yalnızca bizi mutlu edebileceği anlamına gelmez. Tatilinizi önümüzdeki ayın başlarında planlamanız fena olmaz. Benzer şekilde, bir çift olarak ilişkilerini düzeltmek isteyenlerin, bir sorun olup olmadığını anlamaya çalışmak için birkaç günleri olacak. Belli ki bu dönemde cüzdanınıza çok fazla el atmışsınız.

Picture background

TERAZİ

Geçmişte bazı insanlar sizi engellemeye, camdan bir çan altında yaşatmaya, sizde olmayan suçlamaları üzerinize yıkmaya çalıştıysa duygularınızı serbest bırakın. Gerçekte, sizi geçmişe döndüren şeyin tereddüt etmeden iptal edilmesi gerekir: yaklaşık bir yıldır hayatınız tamamen yeniden çalışılıyor ve özel durumlarda etrafınızda zaten eskisinden farklı insanlar var. Yeni üyeler veya işbirlikçiler; bu gökyüzü en derin anlamıyla yenilikçidir ve bir süre öncesine kadar sizi ikna eden şeylerin artık size uymayacağını bilirsiniz. Gerçekten dahil olmak isteyenler için duygusal bir iyileşme olacak. Ayrılığın ardından sevgi dolu bir dostlukla başlarız ama bir süredir devam eden ilişkiyi tanımlamak isteyenler de vardır.

AKREP

Bugün burcunuzdaki Ay, sezgilerin kazanmasıyla eylem kapasitenizi ikiye katlıyor. Ve gezegen yöneticiniz Plüton'un rasyonelliğin ötesine geçen bir kapasite verdiğini de unutmamalıyız. Aslında kaç kez bir rüyanızın bir önsezi haline geldiğini, bir kişiyle karşılaşmanızın size belirli bir şekilde ilham verdiğini doğruladınız. Ara sıra uyanan altıncı hissiniz var. Bugün ve yarın arasında kanıtınız olacak. Ne yapmanın en iyi olduğunu bileceksiniz. Yıldızlar duygular açısından biraz kışkırtıcı kalıyor, geçmişte sorun yaşayan ilişkiler için kolay bir gökyüzü değil. Ancak bugün ve yarın arasında biraz iyi niyetle bir anlaşma, bir uzlaşma bulunabilir.

YAY

Haziran ayını unutursam bu burcu şöyle adlandırabilirim. Yeni şeyleri seven ve geleneklerden nefret eden sizler için hayatınızda kesin noktalar belirlemenin zamanı geldi. Ayrıca 17. ve 18. günlerde Ay burcunuzda olacak. Varoluş şeklinizi güçlendirecek, daha fazla eylem kapasitesine sahip olacaksınız. Artık geçen aya göre daha iyi hissediyorsunuz, en azından düşmanlarınızın kim olduğunu ve kime karşı savaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Venüs'ün olumlu olduğunu, sevginin yardımcı olduğunu unutmayalım. Arkadaşların, seni seven insanlarınki bile. Tek riski Jüpiter karşıtlığı belirliyor, aceleyle yapılan anlaşmalardan kaçınılmalı, muhtemelen yeni bir kariyer yolu bulmak yerine daha monoton ama güvenli bir şeyi kabul etmek zorunda kalacaksınız.

OĞLAK

Bir ilişkiyi eğlenceli bir şekilde yaşamak için yararlı, belirleyici bir hafta sonu bekleniyor; bazen aşırı sorumluluklar yükleniyorsunuz, yalnız kalplerden bu duyguyu deneyimlemelerini istiyorum, çünkü bir kez olsun içgüdü, akla üstün gelmeli. Ve eğer bir kişiye kapıyı göstermişseniz, bu bağın sınırlarını bilseniz bile, sırf hissettiğiniz büyük fiziksel çekim için de olsa, onu isteyebilirsiniz.

KOVA

Kova aşk konusunda tedirgindir ve işyerindeki her türlü belirsiz durumu değiştirmeye hazırdır. Öte yandan Jüpiter dönüşümlerden yanadır, 20. evdeki Mars ise büyük bir değişime yardımcı olacaktır. Başta da söylediğim gibi duygular baskı altında, en azından ay sonuna kadar her şeyi kontrol altında tutmak en doğrusu. Risk, öfkelenmeniz, partnerinizin ihtiyaçlarınıza uzak olduğunu hissetmeniz ve hatta en sonunda aldatma isteği duymanızdır. Yeni ilişkiler günden güne yaşanacak ve belki de bu aynı zamanda şımartmanın en iyi yoludur. Neşeli, atletik ve iyimser bir insana yakın olmaya çalışın çünkü Venüs karşıt açıdayken aşkta yorulma riski vardır.

Picture background

BALIK

Satürn'ün iyi durumda olması aileden, doğumlardan ve yaratıcı durumlardan küçük mutluluklar getirir. Kısacası güzel bir şey planlanıyor. Her yeni ürünün masraf içermesi üzücü, gerçekte son zamanlarda piyasaya sürüldüğünü fark etmişsinizdir. Jüpiter'in yeni geçişi herkesi çiğneyebileceğinden fazlasını ısırmamaya davet ediyor, satın almalar ancak gerekiyorsa yapılmalıdır. Serbest çalışanlar para almadılar ancak geçmişten gelen sızıntıları şimdilik tıkayan anlaşmalar yapabilirler. Bugün ve yarın Ay bir arkadaştır, aşkta geçmişte ortaya çıkan sorunları açıklığa kavuşturmak istersiniz. Akrep ve Başak ile açıklığa kavuşturulması gereken şeyler vardır ve her zaman bir duyguyu her gün yaşayamazsınız. Ailedeki olaylar çocukları, torunları ilgilendiriyor: Burçtaki Satürn hala sahneye hakim.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.