Trump’ın suikastından Simpsonlar çıktı! Herkes bu kehaneti konuşuyor

Trump’ın suikastından Simpsonlar çıktı! Herkes bu kehaneti konuşuyor

ABD Başkan Adayı Donal Trump'a düzenlene suikast girişiminde The Simpson's dizisinin detayı dikkat çekti.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği seçim mitingi sırasında suikast girişimine maruz kaldı. Yaşanan olayda Trump, sağ kulağından yaralanırken sağlık durumu iyi olduğu aktarıldı.

Öte yandan silahlı saldırıda, saldırgan ve olay yerinde bulunan bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de ağır yaralandığı bildirildi.

Trump'a yapılan suikast girişimi dünya çapında büyük yankı uyandırdı ve sosyal medyada da geniş yer buldu. Özellikle, Amerikan yapımı çizgi dizi The Simpsons'ın geçmişte Donald Trump'ın başkan seçilmesini tahmin etmesi yeniden gündem olurken Simpson's dizisine ait olduğu söylenen bir sahne çok konuşuldu.

640xauto.webp

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu sahnede Trump'ın öldüğü ve kehanet edilirken görüntülerde Trump'ın cenaze görüntüleri görüldü. Sosyal medya kullanıcıları, Simpsonlar'ın bu kehanetiyle Trump'a yönelik saldırıyı önceden tahmin ettiğini iddia ederken, bazıları ise bu durumun tesadüf olduğunu savundu.

Dünyanın gündemine oturan suikast girişiminin ardından ortaya çıkan ve The Simpson's dizisine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili gerçek kısa sürede gün yüzüne çıktı. The Simpsons dizisinin herhangi bir bölümünde Trump'a yönelik cenazesine ait sahne veya kehanet bulunmadığı anlaşıldı.

66936203a13b4e92f52d0d8e.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.