Narin cinayetine ilişkin Adli Tıp raporu tamamlandı: Ölüm tarihi ve şekli belli oldu

Narin cinayetine ilişkin Adli Tıp raporu tamamlandı: Ölüm tarihi ve şekli belli oldu

Adli Tıp Kurumu, 8 yaşındaki Narin Güran'ın otopsi raporunu tamamlayıp başsavcılığa gönderdi

Adli Tıp Kurumu, 21 Ağustos tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra çuval içinde dereye gizlenmiş şekilde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin incelemesini tamamladı ve raporunu hazırladı.

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu tarafından Narin’e ilişkin adli belgeler ile otopsi raporu değerlendirilerek hazırlanan rapor, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

narin1.jpg

“CİNSEL SALDIRI OLUP OLMADIĞI DEĞERLENDİRİLEMEDİ”

Raporda, “mevcut verilerle Narin Güran'ın cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı hususunda tıbben değerlendirme yapılamadığı", kız çocuğunun ölümünün kaybolduğu tarih olan 21 Ağustos’ta meydana geldiği kaydedildi.

Sol diz altından bacağın kopmasına sebebiyet veren travmanın, ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu aktarılan raporda, "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir" ifadesi yer aldı.

Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerine ilişkin inceleme yapan Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu’nun mütalaasının ise yarın çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.