17 Haziran burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin

17 Haziran burç yorumları! Gezegenlerin fısıltısına kulak verin

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 17 Haziran 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Önümüzdeki haftalar dikkatli olmaya davet ediyor, eğer bu yılın şubat ayı civarında fiziksel bir sorun yaşanmışsa, bundan mümkün olan en iyi şekilde çıkabilmek için olanlarla bir kez daha başa çıkmak gerekecek. 2024'ün sizin için hâlâ hazırladığı büyük planları engelleyebilecek hiçbir şey yok. Ancak önümüzdeki hafta sonu daha da güçlü olacak olan ajitasyona karşı çok fazla söze dikkat edin.

BOĞA

Ay'ın karşıt konumu sizi tedirgin ve sabırsız hale getirebilir. O zaman bu aynı zamanda anılarınıza veya belki de önümüzdeki birkaç saat içinde kiminle tanışacağınıza da bağlıdır. Sizi sinirlendiren telefon görüşmeleri. Bu geçici bir heyecan anıdır, bugün ve yarın bazı randevular kaçırılacak, hafta sonu daha iyi olacak. Bu geçici gerilimin yanı sıra bazı iyi haberler de var. Aslında bu saatlerde Venüs ve Merkür yeniden olumlu hale geliyor, Perşembe gününden itibaren Güneş aktif olacak.

Picture background

İKİZLER

En çetrefilli olanları bile, sorunları hemen ele almak iyidir. Venüs burçta romantik idealinizi güçlendirir, arzularınıza uymayanlar değişime davet edilecek, yaptığınız ve yapacağınız seçimler sert olacaktır. Bu gökyüzü çalışma ortamını daha iyi düzenleme arzusunu tazeler, Jüpiter yaratıcılığa yardımcı olur. Satürn'ün uyumsuzluğunun işaret ettiği herhangi bir zorluk, sizinle aynı fikirde olmayan insanları ilgilendiriyor; Üstelik kendinizi yenilemek önemli, eskisi gibi davranmanın bir anlamı yok. Bu ayın sonuna doğru hukuki bir konuda haklı olanlar ya da uzun süredir parayı toplamak zorunda kalanlar cevap alabilecek.

YENGEÇ

Hafta sonunun koşuşturması bittiğinde işler daha iyiye gidiyor, bugün Ay yine olumlu, Merkür ve Venüs burçta. Aşkta ve işte daha fazla garanti isteyeceksiniz. Canlılığınız iki katına çıkar ve daha fazla şey yapma, önümüzdeki kırk sekiz saatin zaten bir iyileşmeye yol açabileceğini bilerek önümüzdeki günlerin olaylarını iyi planlama olasılığınız vardır. Cevap bekleyenler veya bir çağrı için çok uzun süre bekleyenler özellikle mutlu olacaktır. Önümüzdeki iki hafta geçmişle arasındaki farkı işaret ediyor. Dalgayı aşmak ve savunma yapmamak güzel, yeni ilgi çekici aşklar.

ASLAN

Haziran, bir süredir çekmecede kapalı olan bir hayali gerçekleştirme arzusunu getirir, Temmuz ayında Venüs Merkür ile birlikte burçta olacak, bu yüzden artık bilgimizi genişletmemiz ve kalpteki duyguları güçlendirmemiz gerekiyor. Bir kişiyle çıkmak veya bir fikrin peşinden gitmek ilginizi çekiyorsa intikamdan korkmayın; Geçenlerde de açıkladığım gibi neredeyse tüm zorluklar kazanılacak ve bir anlık gerginlik olsa bile (Mars kritik bir açıda) bu, sonbaharda daha da başarılı olacak olan niteliklerinizi ve niyetlerinizi zayıflatamayacak.

Picture background

BAŞAK

Son iki hafta bazı şüphelerin habercisi oldu. Bir çoğu bazı görevleri değiştirmenin uygun olup olmadığını düşünüyor, hatta bazı durumlarda kesin bir giriş veya çıkış noktasına bile varıyor. Artık her gün, henüz yapılmadıysa temiz bir kesimin gerekli olacağını anlıyorsunuz. Zaten köprüleri zor durumda bırakanlar yaptıklarından memnundurlar ve bir daha geri dönmezler. Bu Haziran ayının ikinci yarısı duygusal konularda daha mutlu ve bugün zaten başkalarıyla ilişkilerde bir iyileşme var.

TERAZİ

Uzun zamandır hayır diye düşünürken evet dediğinize, yani huzur içinde yaşamak için, ailenizin sevgisi uğruna, hayali bir anlayışın uğruna kendinizi başkalarının iradesine tabi kılıyorsunuz. Artık Jüpiter iyi durumda olduğundan artık savunma yapmıyorsunuz çünkü işe yaramayan şeyleri pasif bir şekilde kabul etmek yerine her şeyi olduğu gibi söylemenin daha iyi olduğunu anladınız. Zorluk yaşayan çiftler haziran ayının ikinci yarısında tartışmalara geri dönebilir; Gelecek hafta sonu eski sevgilinize karşı dikkatli olun. Aşkın kesinliğe ihtiyacı vardır, yakın zamanda bir ilişkiye girenler kendilerine hemen tam olarak güvenmeyecek, zaman kazanmaya çalışacaktır.

AKREP

Kazanan duygular geri dönüyor, bugün Ay olumlu, Merkür ve Venüs gibi gezegenler yeniden aktif hale geliyor. Her şeyin kişinin harekete geçme yeteneği sayesinde kazanıldığı doğrudur, ancak astroloji harekete geçmek için doğru zamanın geldiğini işaret eder, bu nedenle aklınızda bir proje varsa onu ilerletin. Haber bekleyen serbest meslek sahipleri Haziran ayı sonuna kadar güvenebilecekler. Bu, dahil olmak, gerekirse sıfırdan başlamak için mükemmel bir dönem ve partnerinizle bir projeyi hayata geçirme arzusunun yanı sıra, başrol olarak geri dönecek olan sevme arzusunu da hafife almayın. Kim yalnızsa etrafına baksın.

YAY

Aklınızda heyecan verici olduğu kadar riskli de bir proje olabilir, zorlukları sevdiğinizi bilirsiniz. Rol değiştirme, şehir, yeniden başlama. Neden? O size bağlı. İstemek güçtür. Duygular canlı, Ay'ın burçtan geçeceği göz önüne alındığında artık Perşembe ve Cuma günlerini tutkulu olarak belirtmek gerekiyor. Bir anlık gerginlik, hatta bir ayrılık olsa bile, olanları daha büyük bir sükunetle düşünebilecek ve tutkudan çok mantığın dikte ettiği seçimler yapabileceksiniz. İşyerinde her şeyin yolunda olmadığını biliyorsunuz, patronlara ve işbirlikçilerine karşı dikkatli olun. Herkesin bazı dinamiklerden kaçma şansı olmayacak ve bazen kurşuna dizmek uygun olacaktır.

OĞLAK

Son birkaç günde yaşanan bir güçlenme anının ardından, artık fiziksel bir gerileme yaşanıyor. Aslında, Haziran ayının ikinci kısmı, Oğlak burcunda doğanları birkaç gün dinlenmeye davet ediyor, önümüzdeki hafta sonu ise daha da fazla, bu yüzden gereksiz kilolardan kurtulmanız gerekiyor. Gelişmenizi kabul etmeyen insanlardan gelen tartışmalardan, tartışmalardan, suçlamalardan uzaklaşmanız kötü olmaz. Ancak sorun değil, ayaklarınızın üzerine düşersiniz, yine de 2024'ün başarınız için belirleyici ve önemli bir yıl.

Picture background

KOVA

Son birkaç haftadır ortaya çıkan hikayeler ilginç; kıskançlığın devreye girip anlaşmayı bozmadığı yarı zamanlı ilişkiler bile tercih ediliyor. Dost canlısı Jüpiter, güzel yaratıcılığın ve doğurganlığın geri dönüşünü temsil eder, bu nedenle serbest çalışanlar için bu, yenilikler için açık bir gökyüzü, ufukta görünen önemli yenilemeler ve kendilerini geçmişte olduğundan başka yerlerde gösterme fırsatları olmaya devam ediyor.

BALIK

Bugünden itibaren karmaşık bir ayın ilk bölümünü unutabileceklerinin, iyi bir anlama becerisinin geri dönüşlerinin işaretleri arasındasınız. Ayrıca önümüzdeki kırk sekiz saat boyunca olumlu Ay tarafından öpülecek olan Venüs, aşkta sorunlar yaşanmışsa uzlaşmaya yardımcı olacaktır. Açıkçası bu, bekar olup tanışmak isteyenler için mükemmel bir burç, hatta iş sözleşmesi yapmak bile daha kolay olacak. Birkaç gün öncesine kadar fikirler azdı, performansta bir düşüş vardı ama şimdi işler değişiyor. Son haftaların gerilimine dayanabilen çiftler daha iyi durumda, bir süredir yalnız kalanlar ise bir karşılaşma sayesinde kendilerine ve aşka olan güvenlerini yeniden kazanabilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.