18 Mayıs burç yorumları! Satürn balık burcunda

18 Mayıs burç yorumları! Satürn balık burcunda

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 18 Mayıs 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Nisan ayı zorlu bir ay olduğunu ve birçok kişinin bu aya yetişmeye ve daha iyi olmaya çalışıyor. Bugün ve yarın provokasyonların tuzağına düşmemeniz, en kötüsü geride kaldı ve ay sonuna yaklaştıkça bazı projeler daha da netleşecek. Sadece Yengeç, Oğlak ve Terazi burcuyla ilişkilerde dikkat edin. Yaz tavsiyeleri getirir ve şimdiden etkinlik hazırlayanlar var.

BOĞA

Merkür burcunuzdan geçerken artık bazı hesapları gözden geçirmeniz veya iş veya sözleşme açısından onay almak istemeniz gerekiyor; güvendiğiniz birinden yardım isteyebilirsiniz. Jüpiter birkaç gün sonra artık burçta olmayacak ancak bu, koruma olmayacağı anlamına da gelmiyor. Ancak kuru dalların kesilmesi, paradan tasarruf edilmesi tavsiye edilecektir; Bugüne kadar aktarılan duygular devam edecek ancak zor bir ilişki yaşayanlar, görünenin ötesine geçerek olayların gerçekte nasıl olduğunu anlamaya çalışmak zorunda kalacak.

25 Aralık 2023 Pazartesi Günlük Burç Yorumları: Aşk, Para, Sağlık ve İş Falı! Bu Hafta Hangi

İKİZLER

Biriyle çıkmak ilginizi çekiyorsa veya özel bir toplantı yapmak istiyorsanız hemen durmayın, çalışma ortamınızda kendinize, yaratıcılığınıza daha fazla alan ayırmanızı sağlayacak bir değişiklik planlamanız mümkün olacaktır. Yaza kadar önemli bir adım atmak mümkün. Özel sezgilerin öne çıktığı bu hafta sonu iyi düşünün.

YENGEÇ

Bu çatışmalı Ay ile bugün ve yarın arasında düşüncelerde belirsizlik ve ilişkilerin yönetiminde daha fazla dikkat olması kolaydır; bunlar tamamen geçici anlardır; diğer şeylerin yanı sıra, bu burçta doğanların ruh hallerini bir hafta içinde bir günden diğerine değiştirmesi yeni bir şey değildir. Önemli olan partnerinize endişe veya şüphe yüklememek! Bu hafta sonuna biraz ihtiyatla yaklaşılmalıdır. Herhangi bir rahatsızlığın yaşanmaması için beslenmeye dikkat edilmelidir. Bir uzmanın tavsiyelerine uyun.

ASLAN

Bir dönüm noktası yaklaşıyor, Nisan ayının sonundan bu yana fiziksel sorunlar yaşayanlar veya olumlu bir mesaj gelmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğramayacak. Güneş, Venüs ve Jüpiter birkaç gün içinde aktif bir geçişe başlayacak ve kurtuluş arzusu ortaya çıkacak. Son zamanlarda sorunlar ya da dikkat dağınıklıkları yaşandığını, fiziksel sorun yaşayanların mutlaka durmak zorunda kaldığını fark etmiş olabilirsiniz.

ÇANAKKALE OLAY - 18 Mart 2024 Günlük Burç Yorumları: Gökyüzünün Mistik Mesajları

BAŞAK

Merkür'ün olumlu olduğu ve Jüpiter'in birkaç gün daha aktif olduğu ilginç bir hafta sonu. 2023'ten bu yana birçok ölü dalı kesmiş veya sahne değişikliklerine yol açmış olan muhalefetteki olağan Satürn için dönemin bazı seçimlerini uygulamak hala zor. Bu kadar komplikasyon ve gerginlik yaşamak istemezsiniz ancak herkesle iyi geçinmek mümkün değildir. En azından sizi koruyan ve sizi her zaman seven insanlardan destek alın. Bir fikri rasyonelleştirin ve uygulamaya koyun çünkü kazanan olacaktır.

TERAZİ

Bu hafta sonu Ay burcunuzda doğar ve sarsıcı veya tedirgin bir şekilde geçirdiğiniz son birkaç haftanın ardından gerekli olan aşk konusunu derinlemesine düşünmek istiyorsanız kesinlikle bir referans noktasıdır. O kadar proaktif bir süreç geliyor ki bu ay sonu ile haziran arasında yeni bir proje kurulabilir. Yaratıcılığa yeşil ışık. Bir tavsiye? Geçmişi fazla düşünmemeye çalışın, anılara çok fazla dalanlar, bugünü kötü yaşama ve geleceği en iyi şekilde planlayamama riskiyle karşı karşıya kalırlar.

AKREP

Mayıs ayının sonunun en güzel sevgiyi ve duyguları uyandırıyor. Bu noktada gereksiz provokasyonlardan kaçının. Sizi kışkırtan insanların yanında olmamak iyidir ama aynı zamanda aşıkken de partnerinizi çok fazla teste tabi tutmayın. Şüpheleriniz olduğunda partnerinizin sizi ne kadar sevdiğini görmek için onu kızdırmaya çalışırsınız. 23'ünden itibaren her şey için, hatta iş için bile önemli yıldızlar olacak.

YAY

İyi niyet sıkıntısı yok ama bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsunuz. Özellikle yakın zamanda insanların sizin hakkınızda doğru zamanda konuşmadıklarını fark ettiyseniz. Yıllarca bir şirkette çalışan herkesin belli bir muameleden rahatsız olduğunu hayal ediyorum. Az çok bariz bir kopukluk vardı ve bazı değerlendirmelerin sizin açınızdan yanlış olduğu ortaya çıktı; şimdi dikkatli olmamız ve aşkta ufak bir tatminsizlik yaratmamamız gerekiyor. Karar vermeden kur yapan veya iki ilişkisi olan kişiler tartışmalardan kaçınmak zorunda kalacaklar, ay sonunda bazı gizli gerçekler yeniden ortaya çıkacak.

En güvenilir 5 burç! Gözünüz kapalı güvenin - Referans Gazetesi

OĞLAK

Hafta sonu da çalışmanız gerekmiyorsa, bugün ve yarın arasında çok fazla çalışmamak en iyisi olacaktır. Aslında Cumartesi ve Pazar, küçük anlaşmazlıklar yaratabilecek veya çok fazla sıkıntıyla uğraşmak istemeyeceğiniz yorucu günler olacaktır. Bu mümkün olacak mı? Terazi, Yengeç, Koç ve Boğa burcuyla ilişkilerde dikkatli olun. Haziran ayı için zaferler açıklandı.

KOVA

Yeni projelere yeşil ışık, bugün ve yarın olumlu bir ayımız var. Tek kusur ekonomik durum; ya ödenecek faturalar var ya da yakın zamanda bir harcama yapmak zorunda kalmayı beklemiyordunuz. Gerçek şu ki, bu ayın sonuna kadar tamamlanmamış işleri halletmeniz ve (aşık olarak) şikayetlerinizi sağduyulu bir şekilde ifade etmeniz gerekecek; Aşık Venüs son zamanlarda zorluklar yarattı ve 23'ünden itibaren bir aşkı yeniden değerlendirmek önemlidir, bu mutlaka partnerinizi değiştirmeniz gerektiği anlamına gelmez ama en azından oyunun kuralları öyledir.

BALIK

Bazen doğru olmayan şeyleri çok fazla düşünürsünüz, nedenleri üzerinde çok fazla düşünürsünüz ama bazen hayatta mantığın hiçbir önemi yoktur, aşkta ve dostlukta 2+2 her zaman dört etmez. Bu senin hatan değil, küçük bir engelin aşılmaz bir dağ gibi görünmesi için yüzeysel olamazsın. Ayın sonunda anlaşmaları gözden geçirmek zorunda kalacaksınız ve aşkta neyin işe yaramadığını açıklama fırsatı bulacaksınız. Şüphelerinizi ifade edin ancak bunları mantıkla filtreleyin, aksi takdirde sürekli olarak tatminsiz görünme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Burcunuzdaki Satürn sizi sözlerinizde ve seçimlerinizde otoriter olmaya davet ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.