Astrolog Dinçer Güner burçları nasıl etkileyeceğini anlattı! 3 gün Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek

Astrolog Dinçer Güner burçları nasıl etkileyeceğini anlattı! 3 gün Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek

Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabı üzerinden etkisi 3 gün sürecek olan bir dönemi detaylarıyla açıkladı.

Astroloji dünyasında heyecan verici bir dönem başlıyor. Önümüzdeki üç gün boyunca Venüs ve Uranüs gezegenleri birlikte hareket edecek ve bu durum mevcut ilişkilerde ani yenilikler ve heyecan dalgaları yaratabilir.

Doğum haritalarında 29 derecenin gezegenler üzerine etkisi - Astroloji Haberleri

Bu hafta gökyüzü hareketlerinde Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek ve bu etkiler hayatımızda önemli değişikliklere yol açacak. Üç gün sürecek bu kozmik birleşim, ilişkilerden finansal duruma kadar geniş bir yelpazede sürprizler ve yenilikler getirecek.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük tüyosunda "BEKLENMEDİK AŞK RÜZGARLARI" başlığı altında, Venüs ile Satürn'ün birlikte hareket edeceğini ve etkisinin 3 gün süreceğini şu şekilde açıkladı:

BEKLENMEDİK AŞK RÜZGARLARI

Venüs ile Uranüs birlikte hareket edecekler. Etki süresi 3 gün. Mevcut ilişkinizde ani bir yenilik veya heyecan dalgası yaşanabilir. İlişkiniz monotonlaştıysa, bu dönemde yeniden canlanabilir. Bekar olanlar için ise, aniden biriyle tanışma ve hızlıca yoğun duygular hissetme olasılığı yüksektir. Ama dikkat edin, bu kişi tamamen sizin beklediğinizden farklı biri olabilir! Finansal durumunuzda beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Burçları bu hafta neler bekliyor? Ünlü astrolog Dinçer Güner tek tek açıkladı

Ani bir kazanç veya harcama gündeme gelebilir. Bu dönemde maddi konularda esnek ve hazırlıklı olmakta fayda var. Yeni yatırım fırsatları veya para yönetimi konusunda yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Belki de uzun zamandır denemek istediğiniz o sıra dışı saç rengi veya farklı giyim tarzını denemek için mükemmel bir zaman! Yaratıcılığınızı serbest bırakın ve kim olduğunuzu cesurca gösterin. ilişkilerde bağımsızlık ve özgürlük ihtiyacını artırabilir. Mevcut ilişkilerde daha fazla özgürlük isteme veya partnerinizin bağımsızlık talebiyle karşılaşma olasılığı vardır. Bu dönem çapkınlık oranı artabilir, kısa süreli buluşmalar heyecan verici olacaktır. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir. Tarz olarak sınırlarınızı ve kurallarınızı aşabilirsiniz.. Arkadaş çevrenizde veya bulunduğunuz gruplarda değişik insanlarla karşılaşmak veya yeni bir enerji ve dinamizm ile yeni aktivitelere başlamak için uygun bir zamandır.

dd.jpg

DİNÇER GÜNER KİMDİR?

Astroloji uzmanı, sosyal medya etkileyicisi, gazeteci ve yazar olan Dinçer Güner, İstanbul'da 29 Nisan 1984 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra bir süre basın danışmanlığı ve kitap editörlüğü yaparak kariyerine başladı. Ancak asıl tutkusu olan astrolojiyi mesleğe dönüştürme kararı aldı. Bu doğrultuda, 2007-2009 yılları arasında AstroArt Astroloji Okulu'nda Öner Döşer tarafından verilen temel ve ileri seviye Klasik astroloji derslerine katıldı ve başarıyla mezun oldu, ayrıca ustalık belgesi aldı.

Astrolog Dinçer Güner tarih verdi: Gani gani para, acayip büyük fırsatlar var!

Daha sonra, Hint (Vedik) astroloji dersleri almak ve psikolojik dinamikleri derinlemesine anlamak için Merih Akalın'dan eğitim aldı. Ayrıca, sistem ve aile dizimleri üzerine psikoterapi eğitimi için Prof. Dr. Mehmet Zararsızoğlu'ndan dersler aldı.

Güner'in inancına göre, tavrın değişmesiyle kaderin de değişeceğine olan inancıyla şu anda Türkiye'nin en çok takip edilen astroloji blogunda önemli gökyüzü olayları ve bu olayların bireyler üzerindeki etkilerini yazmaktadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.