2 Ağustos burç yorumları! İşler yoluna giriyor

2 Ağustos burç yorumları! İşler yoluna giriyor

Haftaya gerilimle başlayan burçlar rahat bir nefes alacak. Tüm işler yoluna girecek gibi görünüyor.

Yaz günlerinin en güzellerinden geçerken yaşamınıza bugün nelerin çekileceğini bilmek ister misiniz? Uzman astrolog Paulo Fox, tüm dünyadaki insanların bugün neleri paylaşacaklarını anlattı. İşte 2 Ağustos günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU

Aşk hayatınızda eski bir alev yeniden alevlenebilir ve iş hayatında başarılar sizi bekliyor. Çevrenizdeki insanların desteğini kolayca çekebilirsiniz. Bu dönem, arkadaşlıklarınız için de oldukça verimli geçecek. Küçük sorunlar ve gecikmeler yaşasanız da, yarın her şey daha iyi olacak.

BOĞA BURCU

Aşk hayatınızda belirsizlikler devam ediyor; bir ilişkideyseniz, iyi ve kötü zamanları siz yöneteceksiniz. Venüs'ün etkisiyle, yeni ilişkiler için kapılar açılıyor. Mali konulara dikkat etmeli, yatırımlarınızı gözden geçirmelisiniz.

astroloji.jpg

İKİZLER BURCU

Yoğun bir tempoda, kendinizi paradoksal bir şekilde daha iyi hissedebilirsiniz. Taahhütlerle dolu bir gün sizi bekliyor. Hafta sonu için küçük seyahatler, stresinizi azaltabilir.

YENGEÇ BURCU

Seyahatler ve ilişkiler öne çıkıyor. Ay'ın burcunuzda olması, duygusal olarak güçlü hissetmenizi sağlıyor. Önümüzdeki üç gün içinde aşkta yeniden bir canlanma yaşayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza dikkat edin, özellikle mide sorunlarına.

ASLAN BURCU

Birçok sorunu çözebilirsiniz, fakat hassas insanlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Aşk biraz duraklama döneminde olabilir. Hafta sonu, Ay ve Venüs'ün etkisiyle duygusal anlamda yoğun zamanlar yaşayabilirsiniz.

astrolojiik.jpg

BAŞAK BURCU

Yasal meseleler ve geçmiş anlaşmalar gerginlik yaratabilir. İstenmeyen tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Aşk ilişkileri, Venüs'ün olumlu etkisiyle canlanacak, yeni fırsatlar sizi bekliyor.

TERAZİ BURCU

Huzursuzluk hissi devam edebilir, önemli kararları ertelemek iyi olabilir. Bir kişi sinirlerinizi bozuyorsa, bugün onunla ilgilenmeyin. Yarın akşamdan itibaren kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, aşk iyileşmeye başlıyor. Ayrılık yaşayanlar için cesaret ve inanç vakti.

astroloji4.jpg

AKREP BURCU

Venüs'ün artık sizin lehinize hareket etmeye başlamasıyla genel durumunuz iyileşiyor. Ancak bu hafta sonu, aile ilişkilerinde ve akrabalar arasında bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Dikkatli olun; çünkü birkaç karşıt gezegen etkisi altındasınız. Bazı insanlar size daha mesafeli davranabilir. Bu durumda, nasıl bir tavır alacağınıza karar vermeniz gerekecek. Hassasiyetinizin bazı kişiler tarafından manipüle edilmeye çalışıldığını hissedebilirsiniz. Provokasyonlara karşı sakin kalmak sizin için en iyi yol olabilir.

YAY BURCU

Bu dönem, iş ve pratik yaşamınız açısından tatmin edici olabilir. Ağustos ayı, aşktan ziyade iş bağlamında daha fazla fırsat sunuyor. Duygusal alanınızdaki gereksiz tartışmalardan kaçının. Bazı kişiler sizi eleştirebilir veya size mesafeli davranabilir. Sınırlarınızı belirlemeniz gerekecek.

astroloji11.jpg

OĞLAK BURCU

Hayatınızda olumlu değişiklikler meydana geliyor. 6 Ağustos civarında yaşanacak güzel astrolojik kombinasyonlar, iş veya kişisel ilişkilerinizde mevcut sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Eğer iş sahibiyseniz, bu dönemde finansal olarak aktif bir bilanço bekleyebilirsiniz. Bekarlar için aşk bulma şansı yüksek. Eğer ayrılık yaşanacaksa, insanlar ilişkilerini ikinci kez değerlendirme eğiliminde olacak.

KOVA BURCU

Yeni aşklar kapınızda! Venüs hala karşıt durumda olsa da, önümüzdeki haftadan itibaren durum değişecek. Jüpiter ve Mars, size yeni duygusal deneyimler sunuyor. Ancak hafta sonu küçük şüpheleri de beraberinde getirebilir. Güneş ve Ay'ın oluşturduğu muhalefet, belki de kendinizi bir yerde mahsur hissetmenize neden olabilir. Aynı zamanda çocuklarla, evle ve dikkatli yönetilmesi gereken finanslarla ilgili düşünce ve sorumluluklarınız artabilir.

BALIK BURCU

Aşk hayatınızda bazı zorluklar olabilir. Ağustos ayında tüm ilişkiler risk altında olmasa da, ilişkinizin hangi yönde ilerlediğine dair belirsizlikler olabilir. Gelecek hafta, ilişkinizin durumunu netleştirecek önemli anlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönleriniz bu dönemde çok daha belirgin olacak. Kendinizi aniden boşlukta hissedebilirsiniz, bu da rahatsız edici olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.