Dinçer Güner burçlara ‘Semra Kaynana’ diliyle konuştu “Daldan dala…”

Dinçer Güner burçlara ‘Semra Kaynana’ diliyle konuştu “Daldan dala…”

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumunu ilginç bir dille yapınca sosyal medyada gündem oldu. Bakın, burcunuzu neler bekliyor…

Dinçer Güner, 30 Temmuz için 12 burcun günlük yorumlarını paylaştı ve bu yorumları TV’den tanınan ‘Semra Kaynana’nin "daldan dala" sözüyle özetledi. Güner’in astrolojik yorumları her bir burç için o gün ne gibi değişiklikler ve olaylar beklenilebileceğine dair ipuçları içerdi.

Ünlü astrolog Dinçer Güner'in X sosyal medya hesabından "Daldan dala zıplıyoruz" başlığıyla yazı paylaştı.

astroloji41.jpg

Güner, “Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek... Bir kere, iletişimde sınır tanımıyoruz. Aman Allah’ım, ne kadar çok konuşuyoruz! Telefonlar elimizden düşmüyor, sosyal medyada yazmadığımız yorum, atmadığımız tweet kalmıyor. Arkadaş gruplarında dedikodu kazanı kaynıyor. Neymiş efendim, Ay İkizler’de! Ee biz de böyleyiz işte, ne yapalım?” şeklinde durum değerlendirmesi yaptı.

Ünlü astrolog, ayın İkizler burcunda olması sonucu tüm burçların merak katsayısının tavan yapmış olduğunu söyleyerek her şeyi derinlemesine değil de yüzeysel öğrendiğimizi açıkladı.

erd-2-1100x650.jpg

“FİKİRLERİMİZ SABUN KÖPÜĞÜ GİBİ”

Tüm burçların kararlılık seviyesinden de bahseden astrolog, karar alma konusunda iyi olduğumuz bir dönemde olduğumuzu ancak kararlı kalmamızın mümkün olmadığını ifade etti. “Çünkü Ay İkizler’deyken fikirlerimiz sabun köpüğü gibi, bir var bir yok! Dün çay mı içiyorduk? Bugün kahveciyiz! Haftaya belki de smoothie bağımlısı oluruz, kim bilir?” şeklinde konuşan Güner, aynı zamanda can sıkıntısı çekmediğimizi ve eğlenceli bir dönemden geçtiğimizi de vurguladı.

Sıkıcı toplantılarda bile esprilerin havalarda uçuşacağını söyleyen Güner, bu dönemi böyle geçireceğimizi açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.