29 Temmuz burç yorumları! Ufukta yeni bir iş heyecanı görünüyor

29 Temmuz burç yorumları! Ufukta yeni bir iş heyecanı görünüyor

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 29 Temmuz 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bir geçiş ve dönüşüm dönemidir. Bu yeni hafta güzel bir canlılık yüküyle başlıyor. Kalbinizin hangi yöne gittiğini anlama isteğinizi bile güçlendiren bir Pazartesi. Olumlu değerlendirmenin bu aşaması Ağustos ayı boyunca sürecek. Hem aşkta hem de iş hayatında kesin noktalar belirlemelisiniz. Bu dönemde doğan ilişkiler çok ileri gider. Dürtüsellikten kaçının; koşullarınızı dikte edebileceksiniz.

BOĞA

İşle ilgili yeni bir şeyler ufukta görünüyor, Merkür geçerli bir açıda geçiş yapıyor ve geçmişle ilgili anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Değişmek gerekiyor, ani dönüşümlerden hoşlanmadığınızı biliyorum ama koşullara uyum sağlamak zorundasınız: Kader oyunun kurallarını değiştirdi. Yine de toplantıları mümkün olan en iyi şekilde düzenleyebilirsiniz, Ağustos, açıklamaların ve önemli ilişkilerin ayı olacaktır. Aşk söz konusu olduğunda aslında kriz yaşayanları bile bir nebze olsun rahatlatabilecek haberler var; Burçtaki Ay bugün için iyi bir doz rasyonelliği garanti ediyor.

astroloji2345.jpg

İKİZLER

Yarın Ay, Mars ve Jüpiter'in burcunuzda olacağını düşünün, bu nedenle bu Pazartesi'den itibaren bazı önemli toplantılara hazırlanmanız gerekiyor. Burçtaki Jüpiter ile bir mücadeleyi kazanma ihtimaliniz var; Ancak geçmişte ortaya çıkan bazı anlaşmazlıkların hâlâ çözülmesi gerekiyor. Aşkta bir ayrım yapmak gerekir: Şimdilik ayrılanlar sonsuza dek bağlı kalmak istemezler, her gün yaşayarak yeni hikayeler deneyecekler; Çift olanlar ağustos ayında kendilerini teste tabi tutacaklar. Can sıkıntısı sürekli hale gelmemelidir.

YENGEÇ

Yeni alanlar bulma, kendini farklı bir şekilde ifade etme ve bilinçli iş seçimleri yapma konusunda güçlü bir istek var. Bu pazartesi gününün dikkat çekici yanı Ay'ın lehine varlığıdır: fikir sıkıntısı yok ve dahil olmak için büyük bir istek var. Belki de geriye çok fazla heyecan ve endişe kalmıştır ve kişi kalbini sakinleştirmelidir; Bu açıdan ağustos ayındaki toplantılar belirleyici olacak. Özellikle yalnızsanız ve aşık olmakta özgürseniz, kendinize ve geleceğin sunduğu olasılıklara daha çok inanmaya değer.

ASLAN

Güneş burcunuzda geçişini sürdürürken samimi duygular yaşamak isteyeceksiniz. Fikirlerle dolusunuz ve diğerleri sizi dinlemeye hazır; Mali düzeyde yalnızca birkaç sorun var, ancak bunun nedeni, en azından geçen Mayıs ayına kadar, ailevi veya hukuki sorunlar da dahil olmak üzere, çözülmesi gereken çeşitli sorunların olmasıydı. Aşk için bu yıldızların altında eski ilişkileri onarmak mümkündür; Bu gökyüzü sayesinde belirli ihtiyaçlar bir şekilde karşılanabilir. Akşam bastırılmış olduğundan, bunu yapmak ve aşırıya kaçmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK

İş durumu oldukça ilginç: Merkür burçta. Profesyonel figür ön plandadır ve yakın geçmişle bağlantılı kişilerle olan farklılıklar nedeniyle ortaya çıkabilecek provokasyonları göz ardı ederek, sizden isteneni yerine getirmeye çalışmalısınız. Bugün ve yarın havada güçlü bir çalkantı var; İşleri akışına bırakmaya değer ama riskler çok büyük ve hiçbir şey olmamış gibi davranamazsınız. Perşembe gününden itibaren çok şey kurtarıldı. Planlanması gereken bazı gecikmeler.

TERAZİ

Jüpiter'in yeni olumlu geçişi arzularınızı ve dahil olma arzunuzu tatmin edecek. Ancak bundan sonra, özellikle zorluklardan kurtuluyorsanız, yeni alanlar bulmanız ve yeni ortamlarda hareket alanınızı genişletmeniz tavsiye edilir. Duygusal açıdan bakıldığında kalbinizin sesini dinleyebilecek ve hoşunuza giden her şeye yer verebileceksiniz. Geçmişte, bir noktada kendinizi, kendinizinkinden çok başkalarının ihtiyaçlarını karşılarken buldunuz.

astroloji4.jpg

AKREP

Muhalefetteki Ay bu Pazartesi biraz kontrast getirebilir. Başkalarında onay aramayın, kendinizde bulun. Son zamanlarda enerjinizde bir düşüş oldu, dün mükemmel durumda değildiniz. Yarın daha iyi olacak. Bir şey satın almanız gerekiyorsa, artılarını, eksilerini ve tüm kartları dikkatlice değerlendirin. Satış, satın alma, daha fazla kazanabilirsiniz. Serbest çalışanlar için önemli bir iş. Aşk konusunda ağustos ayından itibaren daha motive olacaksınız, romantik ve şehvetli bir sevgili olarak takdir edileceksiniz. Bununla birlikte, bazı duygusal anlaşmazlıklar devam ederse, kararlarınızda dikkatli olmaya çalışın, aksi takdirde, dün olduğu gibi, çok fazla tartışma yaşama riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

YAY

Arada sırada kendinizi sınama, istemeden yolunuza koyduğunuz engelleri aşma ihtiyacı hissedersiniz. Ne pahasına olursa olsun tartışma tuzağına düşmeyin, aksi takdirde duygular açısından zor bir Ağustos geçirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Gerçekte herkes krizde değil ama mesafeli ve mesafeli görünüyorlar. Her türlü projeye katılmadan önce dikkatlice değerlendirmek iyidir.

OĞLAK

İyi istikrar geri dönüyor: Merkür zaten olumlu durumda ve Venüs birkaç gün içinde olumlu olacak. Karakteriniz temelde kararlı, inatçı, hatta bazıları tek parça bir insanla karşı karşıya olduklarını düşündükleri için sizinle yüzleşmekten bile korkuyorlar. Yalnızca sizi iyi tanıyanlar, iyi bir ruha sahip olduğunuzu ve başkalarının ruhunuzun aşırı iyiliğini keşfetmesini engellemek için kendinizi zırhla donattığınızı bilir. Ağustos ayıyla birlikte hassasiyet geri dönüyor. Aşkı aramak isteyenlere ilk tavsiye, kendilerini eve kilitlememeleridir. Bağış yapılabilir. Partneriyle mutlu olanlar bugünden eylül sonuna kadar harika seçimler yapacak.

En gergin ve sinirli burçlar belli oldu! 5 burç her an sinir patlaması yaşıyor

KOVA

Bekarsanız, gösteriş yapmak için önlenemez bir dürtü bulacaksınız ve iş söz konusu olduğunda bile geçmişte olduğundan farklı çözümler bulma isteğiniz göz ardı edilmiyor. Birkaç gün içinde Venüs artık karşıt görüşte olmayacak: duyguları yeniden uyandıracak. Aşkta iklim iyileşir ve bazı ciddi farklılıkları unutabileceksiniz; son bir haftadır belirginleşen fiziksel ya da psikolojik bir mesafe vardı. Yeni fikirler uygun Jüpiter ile değerlendirilmelidir.

BALIK

Bazen sırf kimin sizin düşüncelerinizi takip ettiğini ve kimin sizin tarafınızda olduğunu anlamak için istemeden tartışmayı körüklersiniz. Provokasyonlarınıza tepki gösterenlerin sizi sevdiğini, hiçbir şey olmamış gibi davrananların ise ilgisiz olduğunu sanıyorsunuz. Her şey yolunda, ama aşırıya kaçmamalısın. Bu aynı zamanda biraz daha gerilim getirecek bir ay olan Ağustos ayını da göz önüne alırsak. Gerçekte, şu anda aradığınız şey sığınabileceğiniz güvenli bir sığınaktır: İş sorunları sadece zamanınızın çoğunu almakla kalmaz, aynı zamanda sinirlerinizi de zorlar. Yeni bir proje üzerinde çalışıyorsunuz ve ekstra güvenliğe sahip olmak istiyorsunuz. Bunu talep etmekte yanlış bir şey yok.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.