25 Temmuz burç yorumları: Bugün gökyüzü seni aşka davet ediyor

25 Temmuz burç yorumları: Bugün gökyüzü seni aşka davet ediyor

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 25 Temmuz 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ay burcunuza giriyor. Yarın akşama kadar tam olarak yararlanabileceğiniz büyük bir enerjiniz var. Hala biraz belirsiz olan tek taraf mali durum. Kendi başınıza ve dikkatli hareket edin. İşyerinde tercih edilirsiniz, özellikle de yaratıcı, sanatsal sektörlerde çalışıyorsanız. Ayrıca bu özel geçişler, temaslar, telefon görüşmeleri, küçük geziler ve hareketler sayesinde gelen fırsatlardan söz ediyor. Kendinizi bir şekilde başka ortamlarda önermek zorunda kalmanız mümkün değildir. Aşkta yön değiştiriyorsunuz, kesinlik sahibi olmak istiyorsunuz, duyguları onaylamak zor olmayacak. Resmi olmayan hikayeler resmi hale getirilecek. Şu anda kendini gösterme, çifte daha fazla zaman ayırma yeteneği daha fazla.

BOĞA

Büyük sıkıntılara yol açabilecek küçük aşırılıklara dikkat etmekte fayda var. Özellikle hoşgörüsüzlüğün olduğu aile bağlamında, hatta ebeveynlerle çocuklar arasındaki ilişkilerde bile. Bu nedenle bu dönemde her şeyi yapabilmek, her şeyi memnuniyetle ileriye taşımak karmaşık bir hal alıyor. Her durumda, bu astrolojik çerçeveyle doğru sezgileri alabileceksiniz ve bugün ile yarın arasında ilginç haberler gelebilir. Yeni girişimlerde ödüllendirileceksiniz. Aşık olarak dikkatli olmanızı tavsiye ederim, fırtınaları körüklemeyin çünkü Ağustos ilginç bir ay olacak. Ayrılıktan yeni dönenler, yeni bir aşkları olsa bile şimdilik bunu günü gününe yaşarlar.

En gergin ve sinirli burçlar belli oldu! 5 burç her an sinir patlaması yaşıyor

İKİZLER

Jüpiter hâlâ burcunuzda! Küçük anlaşmazlıkların üstesinden gelin, eğer bir kişi size geri döndüyse, size sorun çıkarmış olsa bile onu affedebilirsiniz. Bu dönem sizi sakin olmayı gerektiren durumlarla doğrudan yüzleşmeye iter... Her kararın dikkatle yönetilmesi gerekecektir. Tüm bu gezegenlerin burcunuzda yoğunlaşması sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelme yeteneğine sahip olacaksınız. Yeni aşklar ilginçtir ama Ağustos ayında imkansız hikayeler sona erecektir. Burcunuzdaki Jüpiter, bir mücadeleyi kazanmanıza, bir tehlikeden kaçmanıza, hatta bir ödül veya bonus almanıza olanak tanır.

YENGEÇ

Günün ilk kısmı işe yarıyor ancak öğle yemeğinden sonra biraz yorgunluk geri geliyor... ya da çözülmesi gereken aile gerginlikleri var; Bu Ay sizi, size ihtiyacı olan bir kişi hakkında endişeleriniz olduğuna inandırıyor... Her şeyi yapabilmek karmaşık ama sonunda başaracaksınız. Açıklığa kavuşturmanız veya kesin bir şekilde kapatmanız gerekiyorsa, doğru kelimelerin sıkıntısı yaşanmayacaktır. Aşkta önemli olmadığını bildiğiniz şeylerle zaman kaybetmeyin. Ağustos duyguların lehine bir ay olacak.

ASLAN

Venüs burçta çekicilik ve iyi fikirler getirir. Gençler fikirlerinin ne kadar dikkate alındığını görmekten memnun olacak ve bu kısa sürede doğrulanacak. Büyük faydalar elde etmek için hemen harekete geçmeliyiz. Bu dönemde başlayan tüm girişimler heyecan verici görünüyor. Bu gün size aşkta çok fazla güç veriyor, iyi ve kötü havayı yaratan sizsiniz. Yeniden keşfedilen dinginlik, kazanma fikirleri ve hatta cinsellik bile arzulanan hiçbir şeyi bırakmaz.

BAŞAK

Eylül ayından itibaren yüzleşmeniz gereken birçok test var. Düşünceler örtüşür ve bazen nedenini bile bilmeden melankolik hissedersiniz. Çabalarınızı bu özel dönemde yoğunlaştırmaya çalışın çünkü Perşembe gününden itibaren Merkür burcunuza girecek. Önemli bir şeyi organize edebilmen için seni şu anda uyarıyorum. İlk bakışta sizi üzüyormuş gibi görünen bir durumu tekrar gözden geçireceksiniz. Bir süre öncesine kadar size yararsız veya rahatsız edici gelen değişikliklerin olumlu taraflarını düşünün.

TERAZİ

Aşkta geçmişi unutmak önemlidir. Hatta yeni evlenen veya birlikte yaşamak isteyenler bile eski sevgililere müdahalenin en baştan engellenmesi gerektiğini biliyor. Güç gezegeni Jüpiter zaten yanınızda ve bu da iyi projelerin eksik olmadığı anlamına geliyor. Hiç beklemediğiniz bir anda bir tutku ortaya çıkabilir; Ne yazık ki, hoşgörüsüzlük ara sıra kendini hissettiriyor, özellikle de bir süredir yapılacak şeylerle doluysanız. Rolünüz yalnızca dürüstçe onsuz yapabileceğiniz kıskanç insanlar tarafından sorgulanır. Jüpiter yeniden teyitlerden yanadır.

AKREP

Aşkta, örneğin ikisinden birinin bir akrabaya yardım etmesi ya da iş nedeniyle ayrılmak zorunda kalması durumunda bile haklı görülebilecek mesafeler vardır. Öte yandan Ağustos ayı daha iyi bir ay olacak. Sen güçlü bir insansın, bir gülümsemeyle birçok zorluğun üstesinden gelebileceksin. İş söz konusu olduğunda, büyük bir enerjiniz var ve bu günlerde bir şirketteki varlığınızı sorgulamak, rolleri değiştirmek, bazı seçimleri Ağustos ayına kadar gözden geçirmek isteyeceksiniz.

astroloji4.jpg

YAY

Karşıttaki Jüpiter sizi sınırlarınızı zorlamamaya davet ediyor, burçtan doğanlar ağır bir projeyi kabul etmiş olanlar biraz zorluk yaşıyorlar. Aşkta yeni bir şeye, aklınızdaki fikirlerle bile sizi destekleyebilecek insanlara ihtiyacınız olur: Statik sizi ilgilendiren bir şey değil! Bugün ufak bir düşüş var ama yarın yeniden başlayacağız. İleri adım atın: Olumlu gezegenlerin suç ortaklığıyla hafta sonu bir iyileşme bekleniyor.

OĞLAK

Herkes senin kararlı ve affetmez bir insan olduğunu biliyor. Günün ikinci yarısında tartışmalardan, kaos yaratabilecek durumlardan uzak durmak daha doğru olacaktır. Her halükarda, haziran ayının sonunda yaşanan gerginlikler büyük ölçüde aşıldı ve artık çok daha iyi bir dönemle karşı karşıyayız, zaten bir mücadeleyi kazananlar ya da kazanmak üzere olanlar var. Bu akşam tartışmalara yer vermeyin ve Koç ve Yengeç burcuna karşı dikkatli olun.

KOVA

Fiziksel gücünüzü toparlamanız tavsiye edilir, buradaki yıldızlar size daha çok işinize yönelik düşünceler verir. Bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta içinde, dahil olmak ve projelerinizi dikkate almak için büyük bir istek geri gelecektir. Aşkta sorun yaşamanıza neden olabilecek her şeye dikkat edin. Aslında, bazı şüphelerden etkilenen tam olarak duygusal alandır veya sakinlik vardır: her iki durumda da kendinizi tatminsiz olarak değerlendirebilirsiniz. Ağustos daha iyi duygular verecek.

astroloji2345.jpg

BALIK

Yetişmeniz gereken iş projeleri, harekete geçme yeteneğinizi test etmek istemeniz dışlanmaz. Sabah saatlerinde Ay burçta olduğundan mutlu sezgilere yol açar. Mali sorunlar geçmişte şüpheler yaratmıştı, özellikle de kendi işiniz varsa. Biraz daha sakinsiniz, ev veya ofis tadilatı için masraflar açık kalıyor; yılı şüphe duymadan bitireceğinize dair inancınız var. Aşkta kafa karışıklığı vardır, belki de her zaman yeterince sevilmemekten korktuğunuz için.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.