3 Altın bilezik için akrabası tarafından öldürüldü

3 Altın bilezik için akrabası tarafından öldürüldü

Samsun'da yaşanan olayda, 2 çocuk annesi 3 altın bilezik için akrabası tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Kadının katili, aynı binada oturan akrabası çıktı.

Samsun, Atakum ilçesindeki bir apartmanın 13. katında yaşanan olay, mahalle sakinlerini yasa boğdu. Fatih Yıldırım, eşi Kader Yıldırım'dan haber alamayınca endişelenerek evlerine yöneldi. Komşusunun da desteğiyle yangın merdiveni kapısını zorlayarak içeri giren Yıldırım, eşi Kader'i kanlar içinde ve hareketsiz buldu.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden emniyet ve sağlık ekipleri, talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini doğruladı. Kader Yıldırım'ın bedeni, polis incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kocası Fatih Yıldırım, ifade işlemleri için emniyete götürülürken, eşinin bileziklerinin çalındığını iddia etti. Polisin titiz çalışması sonucu, cinayeti işlediği belirlenen şüpheli M.I., aynı binanın 3. katında ikamet eden ve maktulün eşinin kuzeni olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan M.I.'nın, borçları nedeniyle cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve çalınan bileziklerin polis tarafından ele geçirildiği bildirildi. Soruşturmanın sürdüğü ve detayların açığa kavuşturulacağı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.