3 Şubat burç yorumları 'Ayın 10'unda bir sürpriz sizi bekliyor'

3 Şubat burç yorumları 'Ayın 10'unda bir sürpriz sizi bekliyor'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: Her burç için 3 Şubat 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ BURCU

Son birkaç gündür bazı Koç burcunun hoş görüsüzleşmesi normaldir, hatta böyle olmasa bile kaderin kendi aleyhine olduğunu düşünenler bile vardır. En iyisi abartmamak, şüphe yaratan hoşgörüsüzlük oranını azaltmaktır. Hasta olanlar tamamen haklı, bu durumda işler 5'ten bu yana daha iyi ve Şubat ayının ikinci yarısından itibaren daha da iyiye gidiyor.

BOĞA BURCU

Aşkın, duyguların, kalbin sebeplerinin konu olduğu bu hafta sonu yine başrolde ve iradenizi ve iyimserliğinizi herkese ifade etmek için doğru hafta sonu. En güçlü işaretlerden birisiniz çünkü pratik ihtiyaçlarınızı, doğuştan gelen güzellik ve uyum arzunuzla nasıl birleştireceğinizi biliyorsunuz. Uyuma ihtiyacın var, bugünlerde onu bulabilirsin.

Günlük Burç Yorumları: 28 Aralık'ta burcunuz size neler söylüyor? - İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler

İKİZLER BURCU

Görünüşe göre İkizler burcunda doğanların bir kenara biraz para ayırması gerekiyor. Giderler daha fazla olabilir ama her şeyden önce şu anda endişelisiniz ve yeni projeler bekliyorsunuz, hatta belki de hep aynı eski şeyleri yapmaktan yoruldunuz. Daha genç olanlar hiçbir şey yapmadan kalamazlar ve Mayıs ayına kadar bir anlaşmayı geçmişte olduğu gibi aynı koşullar altında değiştirmeyi veya yenilememeyi düşünebilen olgun bir kişiye göre daha az seçim yapma becerisine sahip olacaklar.

YENGEÇ BURCU

Ocak ayının sonundan bu yana, ikinci bir düşünce ve gerginlik aşaması geri döndü ve yaklaşan bu günler, uzaktaki çiftleri utandırabilir. İlişkide biraz mesafe görebilirsiniz. Bazı durumlarda gizli gerçekler gün yüzüne çıkabilir.

ASLAN BURCU

İşte son birkaç gündür oluşan yorgunluğu doğrulayan bir gün, çeşitli sebeplerden dolayı vücut sınanıyor, bir yandan da bir an bile dinlenmeye geçilmiyor. Olası zaferler ve tatminler. Hafta sonu işi açık olanlar biraz daha fazla kazanabilir, Pazar günü Ay'ın iyi konumuyla aydınlanan bir gün olacak. İletişim, çağrı üzerine ve kısa süreli aktiviteler için iyi haberler. Geçen yıla göre değişen ve halen gelişmeye devam eden çalışma koşullarını bugünlerde düşünmemiz gerekiyor. Bir aşk şimdi ortaya çıkarsa ona hayır demek zorunda değilsin.

Günlük Burç Yorumları: 23 Temmuz Perşembe Günlük Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

BAŞAK BURCU

Bugün Ay iyi durumda, eğer önemli bir aşk varsa ve kontrol etmek istiyorsanız bu konuşmak için en iyi gün. İyi bir günün köklü değişiklikler yaratamayacağı açık ama bir fikri ileriye taşımak istiyorsanız bu saatler ideal. Bu, onay bekleyenler için güzel bir durum ve ayın 10'unda iş yerinde bir sürprize güvenmek mümkün olacak.

TERAZİ BURCU

İsyan etmek, söz hakkınızı kullanmak istiyorsunuz ama belki de sessizliğin en iyi çözüm olduğunu fark ettiniz, en azından şimdilik; Pazartesiden itibaren Merkür daha hoşgörülü olacak, 13'üncü Mars'tan itibaren lehte olacak ve ardından 16'ncıdan itibaren Venüs de olumlu gelecek. Dünyanın adaletsizliklerle dolu olduğunu ve bazılarının diğerlerinden daha fazla acı çektiğini düşünüyorsunuz. Bunlar duygular çünkü kefaret dönemi çoktan başladı, yani birkaç ay içinde ayakkabıdan birkaç çakıl taşını çıkarmak mümkün olacak. Artık bir seçim yapmalı, zihninizi endişelerden kurtarabilecek insanları aramalısınız.

AKREP BURCU

İşte toplantılar için ilginç bir gökyüzü ve onun getirdiği duygular. Jüpiter'in tam tersi olduğu göz önüne alındığında, Akrep burcunda doğan herkese ödevlerini yapmalarını öneririm ve her şeyden önce iş açısından yeni girişimleri boşa harcamamak en iyisi olacaktır. Bu aynı zamanda yaz sonuna kadar bir sonuca ulaşmak için kendinizi daha fazla uygulamanız gereken eğitimler için de geçerlidir.

YAY BURCU

Yakın zamanda bir projeye başladıysanız ve sonuçlar istediğiniz gibi değilse yaza kadar tekrar değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. Yay burcunun gençler gibi yaşamak, nefes kesici aşklar yaşamak, duygular ve günlük sürprizlerle karşılaşmak istediğini biliyoruz; Şubat ayının ikinci yarısı bu açıdan daha eğlenceli olacak.

OĞLAK BURCU

Bugün Oğlak burcu için hava güzel ama yarın dikkatli olun, son birkaç gündür hoşgörüsüzlük maksimum seviyeye ulaşabilir, bazı basit karışıklıklara veya gecikmelere dikkat edin. Gerçek şu ki, bu saatlerde önümüzdeki yirmi dörtte ne yapacağınızı iyi planlamamız gerekiyor.

Günlük Burç Yorumları: 27 Temmuz 2023 Perşembe Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları - Astroloji Mahmure

KOVA BURCU

Venüs burca geri dönmek üzere. Kova, alışılmışın dışında, tuhaf, abartılı ilişkileri tercih eder ve bu nedenle ara sıra şaşkınlık yaşamaları normaldir. Her halükarda Şubat, aşk konusunda en suskun olanları bile şaşırtmanıza olanak tanıyor ve zaten bir çift olanlar için bu günlerde partnerinizle hoş bir şeyler düzenlemek güzel olurdu. Yeni tanıdıklar edinmekte özgür olanlar için. Sabah saatlerinde uyumsuz Ay, bir anlık yorgunluk getirir, zaten yorgun uyananlar da vardır. Bu nedenle kendinizi fazla yormamak iyi bir fikir olacaktır. Biraz kararsızlık var, ekonomik durumla ilgili olabilir. Pazar, düşünmek, seçmek, karar vermek veya sadece eğlenmek için en iyi gün.

BALIK BURCU

Huzur bulmak isteyen burçta doğanların Şubat ayı olumlu geçecektir, özgüvenleri geri döner, özellikle aşk krizi yaşayanlar için önemli bir gerçektir. Yasal sorunların Mayıs ayı sonundan önce çözülmesi gerekiyor, eğer geçmişte sorunlar yaşanmışsa, mücadeleyi kazanmak mümkün. Cumartesi pazardan daha iyidir, bu akşam bir toplantı yapılırsa daha umut verici olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.