6 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'

6 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi neler bekliyor'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 6 Şubat 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Günün ilk kısmı ikincisinden daha iyidir, bu dönem yakın zamanda başınıza gelenleri düşünmenize olanak tanır; Ocak ayını yorucu bir şekilde bitirdiniz, Şubat ayı ise bazı fiziksel sorunlarla başladı. Birçoğu enerji ve refahı geri kazanma durumundadır. En azından astrolojik açıdan iyi haberler var.

BOĞA

Bugün Ay olumlu bir açı sunuyor, önemli bir üçgen açı yapıyor, Venüs de aktif olacak; bu nedenle bu burç, biraz dinginliğe kavuşmaya ihtiyaç duyanlar için faydalı olacak iyi göstergeler ve öneriler verir. Yıldızlar ödüllendiriyor ama her şeyden önce bu dönemde geleceğe dair daha fazlasını yapmamıza olanak sağlıyorlar.

İKİZLER

Öğleden sonra İkizler burcu Ay karşıtlığından kurtulur ve bu her bakımdan faydalıdır, huzuru yeniden kazanmak isteyenler için iyi bir işarettir. Merkür yeniden aktif, eğer iş konularının karara bağlanması gerekiyorsa, referans günü Cuma olacak; sonra yaratıcılara ve artık alışılagelmiş şeyleri yapmak istemeyenlere büyük bir bağlılık ve umut döneminin başladığını hatırlatıyorum.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Şubat ayının başı pek iyi geçmedi, Ocak ayı kafa karıştırıcı bir şekilde sona erdi ve bu hafta iniş çıkışlarla dolu. Bugün sabahları durumum iyi, öğleden sonra biraz yorgunluk geri dönüyor; ayın 14'ünde daha iyi yıldızlara sahip olacağız.

ASLAN

Bu günün ilk bölümünden yararlanın ve bu dönemde iş konularının geri kalanına üstün geleceğini unutmayın. Serbest çalışanlar geçmişte olduğundan farklı şeyler yapmak ister, para konusunda şüpheleri olanlar ise bir sorunu 23'üne kadar çözmeye çalışırlar. Aşk daha sakin kıyılarda seyahat eder, ancak gelecek için gerekli olabilecek seçimleri geciktirmemeye dikkat edin.

BAŞAK

Öğleden sonra başarı getirir ve yarın daha da önemlisi, eğer dün güçlü bir gerilim hissettiyseniz, bilin ki bu gün sizi rahatlatıyor. O zaman, kendi başına çalışanlar için bu günler, büyük sezgilerin olduğu günler, aynı zamanda geçmişle bağlantılı sorunların çözülmesine yönelik bir vahiy cenneti olabilir. Kendinizi bir yükten kurtardınız ve artık daha iyi seyahat ediyorsunuz.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

TERAZİ

Terazi burcu için bazı küçük gerilimlerin aşılması gerekir, ilişki sorunları yaşayanlar kendilerini anlatmanın zor olduğunu hissederler. Özellikle partnerinizin sorunlarını çözmekle uğraşırsanız fazla müdahaleci olmakla, yanlış yaklaşmakla suçlanırsınız ve kendinizden uzaklaşırsanız duyarsız görünme riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Kısacası anlaşılması kolay değil, haftalardır bir revizyon aşamasından geçiyorsunuz, biriken fiziksel yorgunluk net görmenize yardımcı olmuyor.

AKREP

Öğleden sonra iyi bir eylem kapasitesi bulursunuz, sözleşmeler, anlaşmalar ve parayla ilgili anlaşmazlıklar devam eder; tatmin olmayıp daha fazlasını isteyenler var. Anında yanıt beklemeyin, bugün harekete geçmek için iyi bir gün.

YAY

Merkür'ün yeni geçişi büyük ilgi görüyor, seyahat etme ve uzaktaki insanlarla iletişim kurma arzusunu artırıyor; Bu arada, aklınızla da seyahat edebileceğinizi söylemek gerekir, genellikle bu burçta doğan gençlerin en iyi arkadaşı, egzotik hayvanlarla ilgili, uzak yerlerden bahseden bir macera kitabıdır. Bu günlerde onay alacağınız, bir süredir haber alamadığınız kişilerden haber alacağınız, dışarıdan telefon alacağınız da göz ardı edilmemelidir.

ekran-alintisi-002.jpg

OĞLAK

Özellikle serbest meslek sahibi çalışanlar, bir şirketi yönetenler için büyük değer ve önem taşıyan yıldızlardan, temaslardan ve işbirliklerinden faydalanılabilir. Görünüşe göre bu günlerde yılın geleceğine karar verme olanağınız var: Ay, Venüs, Jüpiter ve Satürn, Mars ile birlikte mükemmel görünümde.

KOVA

Gereksiz yüklerden kurtulup geleceği daha özgür yaşama isteği artar. Bu, mutlaka ilk trene veya uçağa binip kaçmanız gerektiği anlamına gelmez! Daha iyi hissetmek için sadece dönüşümleri uygulamak yeterli olacaktır.

BALIK

En heyecanlı aşama Pazartesi ile ilgiliydi ve bugün daha sakin görünüyorsunuz; biraz ilgisizlik var ama yarın öğleden sonra düzelecek. Hala lehte yıldızlar var, Pazar günü ödül günü olacak. Bu yüzden üzücü geçmişleri araştırmayın, eğer bir aşkı yeniden kazanmayı düşünüyorsanız, hafta sonunu hedefleyin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.