8 Şubat burç yorumları 'Gökyüzünden şahane haberler var'

8 Şubat burç yorumları 'Gökyüzünden şahane haberler var'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 8 Şubat 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bugün kendinizi biraz şaşkın hissediyorsunuz. Yerleşmiş ve başlamış gibi görünen bazı sözleşme, yasal veya işle ilgili sorunlarda küçük aksaklıklar yaşanıyor. Biraz yavaşlama hissettiğiniz günler oluyor: Ocak sonu ile Şubat ayının ilk günleri arasında yaşananın aynısını yaşayabilirsiniz.

BOĞA

Ayın 16'sından itibaren, bazı karmaşık durumlar karşısında diplomatik kalmak yerine, sessizlik yerine doğrudan saldırıyı seçmeniz mümkündür; Yönetmeniz veya netleştirmeniz gereken durumlara bağlı olarak az ya da çok önemli olabilecek bir tür savaşa hazırlanıyorsunuz. Şu anda yanınızda sizi seven, size karşı son derece samimi tavırlar sergileyen sadık insanların olması gerekiyor; bunun nedeni bir çalışma grubu veya hatta ailenizden biri tarafından ihanete uğramış olmanızdır.

0-8.jpg

İKİZLER

yakın geçmişte biraz ihmalkarlık yaptıysanız kendinizi kötü hissedebilirsiniz, çünkü Venüs'ün Aralık ayında çelişkili bir geçişi olduğunu hatırlıyoruz, bu genellikle bazı evrakları, yasal sorunları halletme ihtiyacını temsil eder, o zaman çoğu şey yaşa bağlıdır. Haziran ayında profesyonel yaşamınızda yeni bir sayfa açılacağını ve bugün alacağınız kararların hayatınızda etkili olacağını hissediyorum.

YENGEÇ

Ay'ın karşıt konumu sabah saatlerinde sinir bozucu olabilir, Venüs ve Mars da çatışma halinde ancak iyi haber şu ki önümüzdeki haftadan itibaren bu gerilimler yavaş yavaş ortadan kalkacak.

ASLAN

Bu günde sabah öğleden sonradan daha güzeldir. Bu yüzden güzel bir hikayesi olan kişileri onu coşkuyla yaşamaya zorluyorum. Kadere meydan okursanız ortaya çıkabilecek tek şüphe! Aslında, sık sık çok farklı insanlarla yakınlaşırsınız, hatta biraz çatışırsınız ve kazanmayı sevdiğiniz için her zaman gücünüzü bir şekilde başkalarına empoze etmek istersiniz. Sizin seviyenizde olan insanları aramanız normaldir ancak her gün bir anlaşmazlık yaşamamaya dikkat edin.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

BAŞAK

Bu günde iyi bir enerji bulacaksınız, ayrıca çok ilginç bir gökyüzüne sahip olduğumuz gerçeğini de göz önünde bulundurursak, zaferler göz ardı edilemez; Bu haftanın ikinci bölümünün daha da güçlenmeyi garantileyeceğini söyleyebilirim.

TERAZİ

Kafan karıştı. Bunun imkansız bir dönem olduğunu ya da çözülemez sorunları beraberinde getirdiğini söylemiyorum ama geleceğinize dair net bir vizyona sahip olmamanız ya da evde ya da ofiste bazı kişisel değişiklikler olmuş olması çok muhtemel. planlarınızı biraz altüst ediyor. Bu biraz tedirgin astrolojik durumla birlikte yeniden referans noktaları bulmaya çalışıyorsunuz. Gerçekte bu, sizi riskli seçimler yapmaya yönlendirebilecek çılgın bir dönemdir. Bu günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

AKREP

Mars'ın aktif olmasıyla bu ilginç bir dönem; dikkatinizin her şeyden önce işle ilgili konulara yönlendirildiğini düşünüyorum. Eğer son dönemde çevreyle ilgili ciddi sorunlar yaşadıysanız ve son dönemde çatışmalar yaşandıysa artık geri dönüş yolundasınız. Bugün yeni hayatınızın ilk günü olabilir.

burclar.jpg

YAY

Bugün, yaşınıza ve koşullara bağlı olarak aşık olmanıza, daha fazlasını yapmanıza, zorluklar yaşamanıza olanak tanıyan bir gündür. Merkür ve Venüs önümüzdeki haftadan itibaren iyi bir açıyla geri dönecek, bu da birçok yükten kurtulmanıza olanak sağlayacak.

OĞLAK

Sabah Ay hala burcunuzda olduğundan kaynak sıkıntısı yaşanmıyor. Genellikle bir gecede bir şeyler yapmazsınız, harekete geçmeden önce dikkatlice düşünmelisiniz ve Mars burcunuzdan geçerken son zamanlarda kendinizi çok kararlı buluyorsunuz. Burcun insanlarının sorunu, bir sorundan bahsedecek olursak, çoğu zaman bir şeyleri içlerinde tutmalarıdır ve bu da etraflarındakiler üzerinde şüphe uyandırabilir, Bugün moraliniz bozulduğunda nasıl davranacağınızı bilemeyebilirsiniz ama şüphe etmeyin.

KOVA

Bu süre zarfında en çok sevdiğiniz şeylere odaklanabilirsiniz. Provokasyonları ve emirleri kabul etmediğiniz ve bu nedenle kendinizi çok özgür ve hatta devrimci seçimler yapmaya hazır hissettiğiniz bir an kalır. Bir süredir bahsettiğim bir şey var: Bugün, aşırı ilgisiz günlerin yerini aktif günler alıyor!

ekran-alintisi.jpg

BALIK

Bu dönemde iyi sezgilere güvenebilirsiniz, kendi işiniz varsa iş bağlamında taleplerde bulunabilirsiniz, bu ayın 19'undan itibaren durumun özüne ineceğiz. Son aylarda olup biteni anlamamız gerektiği açık: Bir tür iç çalkantıdan sık sık söz ettim. Hatta bazıları, değmeyecek bir insan için hayatının önemli anlarını boşa harcadığını düşünür ama geçmişi düşünmeye devam etmek yanlıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.