7 Şubat burç yorumları 'Aşk her an kapınızı çalabilir'

7 Şubat burç yorumları 'Aşk her an kapınızı çalabilir'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 7 Şubat 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Son zamanlarda pek çok zorluk yaşansa da geleceğe büyük bir iyimserlikle bakmamız gerekiyor, sizin gibi her zaman yeniden başlamaya hazır bir burç için bunu yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Aslında belki de geçmişi bir kenara atmanın tam zamanıdır.

BOĞA

Ruhunuzdaki belirli bir çalkantıdan kendinizi uzaklaştırmaya çalışmanız gerekecek: Ekonomik konuları da ilgilendirebilecek bazı anlaşmazlıklar veya hafif anlaşmazlıklar var. Unutmayalım ki son zamanlarda evler, taşınmalar, hayattaki değişimler ve gelişmeler nedeniyle bazılarının defalarca cüzdanlarını karıştırmak zorunda kaldıkları ve bunun da bazı beklenmedik olaylar nedeniyle olduğu ortaya çıktı.

İKİZLER

Şu anda dikkatsizliğe dikkat etmelisiniz, aşkın tamamen elden geçirilmesi gerekiyor. Bu aynı zamanda sorunları çözmenize de olanak tanıyan önemli bir gökyüzü, ancak belli bir ağırlığa sahip durumlarla baş etme konusunda çok aceleci davranmamalısınız.

scale-1200.png

YENGEÇ

Bu hafta ilginç bir şekilde başlıyor, özellikle kişilerarası ilişkiler açısından da çok önemli bir ay olan Mart ayına yaklaşırken. Bu karşıt Mars bana oldukça gergin olduğunuzu, tam da her zaman tedirgin olduğunuz için ara sıra mide rahatsızlığı çektiğinizi söylüyor.

ASLAN

Şu anda kendinizi şaşkın, yorgun, gergin, hatta kızgın hissedebilirsiniz; Her ne kadar tartışmalardan kaçınmaya çalışsanız da birileri zorla üzerinize atmaya çalışıyor. Formunuza biraz dikkat etmelisiniz: Son zamanlarda yoruldunuz ya da bazı durumları değerlendirirken bir hata yaptınız ve bu da beklediğinizden daha zor çıktı.

BAŞAK

Bu Çarşamba sizi yalnızca eyleme itmekle kalmıyor, aynı zamanda size büyük bir tatmin de verebilir; yaratıcılıkla çalışan veya anında sonuç alabilen herkes tercih edilir! Her türlü engeli büyük bir kolaylıkla aşmak mümkündür, Mars, Venüs lehine Jüpiter ile birlikte her şey irade ve başarıyı getirir.

TERAZİ

Sizi bastırılmış buluyorum ama yalnızca bu Çarşamba için, Ocak ayının sonundan bu yana bir gerilim aşaması yaşanıyor. Neyse ki ayın ikinci kısmı lehinize çalışıyor, şu anda eksik olan bir onay gelebilir. Ne yazık ki, aşkta her zaman son zamanlarda yaşanan o ağır aşamanın üstesinden gelmek zorundasın.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

AKREP

Sizinki, geleceğin en yaratıcı ve her şeyden önce en güçlü işaretlerinden biri: ve bunu söyleyebildiğim için mutluyum çünkü çoğu kişi zor bir dönemden çıkıyor, Jüpiter'in karşıt konumu çoğu zaman birçok endişe yarattı. Böylece askıya alınan ve kesintiye uğrayan her şey yeniden başlayabilecek!

YAY

Aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmıyorsunuz ama Mayıs ayına kadar bir anlaşmanın yeniden onaylanması gerekiyor. Bunun nedeni, Haziran ayından itibaren yararlanılacak fırsatların azalmasıdır. Aşkta herhangi bir şüphe varsa, o zaman tehlike iki katına çıkar çünkü her şeyi çok fazla kaygıyla, çok fazla gerilimle yaşama riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Dikkatli olmalısınız.

OĞLAK

İşte önemli günler. İstikrarı yeniden kazanmaya çalışmalısınız: Mars, diğer gezegenlere iyi açıda kaldığı için de büyük istikrar sunan burçtur. Hastaysanız, bir sorununuz varsa yardım istemezsiniz, her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışırsınız ama şu anda bir arkadaşınızın desteği sizi rahatlatabilir.

KOVA

Yakında birçok gezegen burcunuza girecek! İyimserlikle yönetilmesi gereken, devam eden bir özgürleşme projesi var, kendimizi birçok yükümlülük ve görevden kurtarabilir ve bazı mali sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışabiliriz. Yani hayatınızdaki devrim memnuniyetle karşılanır, ancak ihtiyaçlarınıza göre uyarlanması gerekir.

evlilik-burc.jpg

BALIK

Gerçekte çoğu kişinin duygusal bir sorunun üstesinden gelmesi, üzücü geçmişi unutması gerektiğine inanıyorum. Şu anda iş sektöründe ısrar eden bazı gezegenler var: Son zamanlarda bazı planları gözden geçirmek zorunda kalmış olabilirsiniz veya belki de yaptığınız işle biraz fazla meşgul olabilirsiniz. Olumsuz duyguları sınırlamaya çalışmalıyız!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.