500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi

500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Eskişehir'de ekipler, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilen ve piyasaya sürülmeye çalışan kaçak cinsel içerikli ürünlere yönelik operasyon düzenledi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilen ve piyasaya sürülmeye çalışan kaçak cinsel içerikli ürünlere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 500 bin TL değerinde 6 bin 742 ürün ele geçirildi ve 7 kişi hakkında işlem başlatıldı.

OPERASYON KAPSAMINDA NELER YAPILDI?

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, halk sağlığının korunması ve haksız kazancın engellenmesi amacıyla merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretilen ve piyasaya sürülmeye çalışan şüphelilere yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar kapsamında 5 iş yeri, 2 ikamet, 3 depo ve 1 araçta yapılan aramalarda; piyasa değeri 500 bin TL olan, 6 bin 742 kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

ŞÜPHELİLERE NE OLDU?

Konuyla alakalı 7 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.