Alkollü sürücü kaza yaptı: "Polis çağırmayın” teklifinde bulundu

Alkollü sürücü kaza yaptı: "Polis çağırmayın” teklifinde bulundu

Nevşehir'de gece yaşanan trafik kazasında, bir kadın sürücünün neden olduğu zincirleme kaza sonucu, olay yerinde bulunan diğer sürücülere polis ekiplerini aramama çağrısında bulunduğu iddia edildi.

Güzel Yurt Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Leyal kavşağında gerçekleşen olayda, 50 BH 345 plakalı aracıyla 80. Yıl Bulvarı'ndan caddeye dikkatsizce giren alkollü sürücü Gül S., ilk olarak 42 APN 753 plakalı minibüse ardından ise Bahadır C.'nin yönetimindeki hafif ticari araca çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç, kaldırıma çıkarak bir reklam panosuna çarparak durabildi. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine, kaza mahalline acil servis, itfaiye ve emniyet güçleri sevk edildi. Yapılan alkol testinde 1.35 promil alkollü olduğu tespit edilen Gül S.'nin, kazaya karıştığı diğer sürücülerden polis çağırmamalarını istediği belirlendi. Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda önemli ölçüde maddi hasar olduğu kaydedildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.