6 Şubat Kahramanmaraş depremini bilmişti! Deprem kahini Hoogerbeets'ten uykuları kaçıracak tahmin

6 Şubat Kahramanmaraş depremini bilmişti! Deprem kahini Hoogerbeets'ten uykuları kaçıracak tahmin

Deprem kahini olarak tanınan Frank Hoogerbeets'ten yeni açıklama geldi.

Ülkemizi Şubat ayında sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem tahminleriyle tanınan Frank Hoogerbeets'in yeni bir paylaşımı, Türkiye'de endişe ve korku yarattı.

kahramanmaras.pngSon dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan Hoogerbeets, sosyal medya hesapları üzerinden sürekli olarak paylaşımlar yapıyor ve deprem tahminleriyle gündeme geliyor.

ekran-goruntusu-2024-06-10-120644.pngHoogerbeets'in son paylaşımı ise dikkat çekiciydi. SSGEOS adlı kurumu aracılığıyla yapılan paylaşımda, "En son atmosferik anormallikler" hakkında bilgi verildi.

ekran-goruntusu-2024-06-10-120649.png

Dünya haritasında, Türkiye'nin Karadeniz ve Akdeniz bölgelerine özel bir işaret konuldu. Ancak ülkenin kuzey ve güneyiyle ilgili daha fazla bilgi verilmedi. Bu durum birçok kişinin "Türkiye için tehlike sinyali" yorumlarını yapmasına neden oldu.

Önümüzdeki zamanlarda Hoogerbeets'in bu haritayı nasıl yorumlayacağı ise merak konusu oldu.

Frank Hoogerbeets kimdir?

Dünya'nın atmosferinde ve ötesindeki evrenin gizemleriyle ilgilenen Frank Hoogerbeets, sadece gökbilimciler arasında değil, aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı kimliğiyle de tanınıyor. Avustralya'nın önde gelen gökbilimcilerinden biri olarak kabul edilen Hoogerbeets, 2002 yılında depremlerle ilgili Ditrianum adlı siteyi kurarak, gezegenlerin konumlarından yola çıkarak deprem tahminleri yapmaya başladı.

Hoogerbeets'in tahminleri genellikle YouTube kanalında yayımladığı videolar veya Twitter'daki paylaşımları aracılığıyla halka duyuruluyor. Bu tahminler, gezegenlerin konumlarını, özellikle de Güneş ve Ay'ın Dünya üzerindeki etkilerini analiz ederek yapılan hesaplamalara dayanıyor. Bu analizler, Hoogerbeets'in deprem tahminlerini yaparken kullandığı ana kaynakları oluşturuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.