7 gün sonra fiyatı 100 TL birden artacak! Herkese tek tek SMS gitmeye başladı

7 gün sonra fiyatı 100 TL birden artacak! Herkese tek tek SMS gitmeye başladı

Zamlar yağmur gibi yağmaya devam ediyor. 7 gün sonra fiyatı 100 TL birden artacak! Herkese tek tek SMS gitmeye başladı

3 Temmuz'da TÜİK’in açıkladığı enflasyon oranları sonrasında memur ve emeklilere yapılacak zam oranı belli oldu. Bu açıklamanın ardından pek çok kalemde zam duyuruları gelmeye başladı ve herkese tek tek SMS ile bilgilendirme yapıldı. Maaşlara gelen 100 TL’lik zam daha gelmeden erimiş durumda. Memur ve emeklinin aldığı zam şimdiden etkisini yitirdi. Asgari ücretlilerin yıl sonuna kadar zam almayacakları da kesinleşti.

15 TEMMUZ'DAN İTİBAREN GEÇERLİ

Buna rağmen zam yağmuru devam ediyor. Son haberlere göre, TürkNet abonelik fiyatlarına yaklaşık %25 oranında zam yaptı. Vatandaşlara SMS ile bildirilen bu zamlı fiyatlar 15 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.

Hükümet, asgari ücret için ara zam kararı almazken sadece memur ve emeklilere enflasyon farkı ödemesi yapacak. Maaşlar için %25 zam yapılacağını duyuran hükümetin bu açıklamasının ardından internet faturaları da zamlandı. TürkNet, abonelik fiyatlarına %25 zam yaparak, internet fiyatlarında 100 TL’lik bir artış gerçekleştirdi. Zamlı fiyatlar 15 Temmuz itibarıyla geçerli olacak.

399 TL’DEN 499 TL’YE

Açıklamaya göre, taahhütsüz sabit fiyatı 399,90 TL olan TürkNet internet ücreti, 15 Temmuz'dan itibaren 499,90 TL'ye yükselecek. Firma, kullanıcılarına SMS göndererek yapılacak zam hakkında bilgilendirme yaptı.

Gönderilen SMS’te, "İnternet hizmetinin fiyatı 15 Temmuz 2024 tarihinden sonraki ilk faturada 499,90 TL olacak. 12 ay sabit fiyat fırsatına katılarak peşin ödeme yapıldığında fiyatı 499,90 TL yerine 399,90 TL'den sabitleyebilir ve internet hizmetini bir yıl boyunca fiyat değişikliklerinden etkilenmeden kullanabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. İnternetin artık bir ihtiyaç değil, zorunluluk olduğu bu dönemde, fiyat artışları vatandaşların tepkisine yol açıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.