Google Haritalar'dan sürücülere 'oh be' dedirtecek özellik

Google Haritalar'dan sürücülere 'oh be' dedirtecek özellik

Her geçen gün gerçekleştirdiği güncellemeler sayesinde kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunan Google Maps, sürücülere ‘oh be’ dedirtecek güncellemesini hayata geçirdi.

Her geçen gün kendini daha da geliştiren Google Maps (Google Haritalar) yeni bir güncelleme ile kullanıcılarına kaliteli bir hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

En son gerçekleştirilen güncellemede, tünellerde GPS sinyalinin zayıf olduğu durumlarda dahi kesintisiz ve doğru yönlendirme sağlayarak sürücülerin yolculuklarını daha güvenli ve konforlu hale getirmesini sağlayan bir seçenek geliştirildi.

Picture background

Google, Waze'in tünel navigasyon özelliğini benimseyerek, tünellerde ve diğer uydunun erişemediği, ölü bölgelerde Bluetooth işaretçilerine destek ekledi.

Bu özellik Android sürümünde geniş çapta kullanıma sunulmuş olsa da, yakın zamanda iOS sürümünde gelmesi planlanıyor.

GOOGLE MAPS’TEN GELİŞMİŞ NAVİGASYON ÖZELLİĞİ

Google, bu yeniliği ile Waze'in uzun zamandır sahip olduğu bir özelliği bünyesine katmayı, entegre etmeyi başararak, kullanıcılara yeraltı gibi GPS sinyallerinin zayıf olduğu bölgelerde bile sorunsuz bir navigasyon deneyimi sunuyor.

Picture background

Android kullanıcılarının kullanıma sunulan bu özelliği aktif hale getirmek için Ayarlar menüsünden Navigasyon Ayarları'na gidip, Sürüş Seçenekleri altında yer alan Bluetooth tünel işaretçisinin açılması gerekiyor.

ETKİNLEŞTİRMEK İÇİN ADIMLAR

Kullanıcılar, Google Maps'teki Ayarlar > Navigasyon Ayarları'na giderek, "Sürüş Seçenekleri" isimli başlığın altında bulunan ‘Bluetooth tünel’ işaretçisini etkinleştirmelisiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.