Netflix ücretsiz olacak! Yeni abonelik sistemi belli oldu

Netflix ücretsiz olacak! Yeni abonelik sistemi belli oldu

Ücretiyle cep yakmaya başlayan dijital film izleme platformu Netflix ücretsiz oluyor.

Netflix, dünya genelinde en popüler film ve dizi izleme platformlarından biri olarak öne çıkıyor. Ancak son zamanlarda gelen abonelik ücretlerindeki artışlar Türkiye dahil dünya genelinde pek çok kullanıcının platformdan ayrılmasına neden oldu.

Netflix'ten bu kez tam tersi bir adım geldi. Platformda ücretsiz abonelik dönemi resmen başlıyor. Netflix'in uygulamaya koyacağı yeni abonelik siteminin detayları belli oldu. Netflix'in yeni planına göre ücretsiz abonelikten faydalanmak isteyen kullanıcıların öncelikle belirli şartları yerine getirmesi gerekecek.

1200x630-netflix.jpg

Bu sayede platform, özellikle daha büyük pazar alanlarında reklam üzerinden gelir elde etmeyi hedefliyor. Bu planın tam olarak ne zaman ve hangi ülkelerde başlatılacağı henüz netlik kazanmış değil. Netflix önceki dönemlerde Kenya’da ücretsiz planı devreye sokmuş, Dünya çapında büyük ses getirmişti.

TÜRKİYE'DE DEVREYE SOKULACAK MI?

Netflix ücretsiz abonelik planını hangi ülkelerde devreye sokacağı Türkiye'nin de plana dahil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre Netflix söz konusu planı, Asya ve Avrupa kıtasında devreye sokmayı planlıyor.

netflix-plans-to-increases-prices-after-actors-strike-report-3wjw-1248.webp

İlk olarak Almanya veya Japonya gibi ülkelerde bu uygulamanın test edilmesi beklenirken, Türkiye'de bu tarz bir ücretsiz abonelik planı için herhangi bir hazırlık bulunmuyor. Ancak böyle bir uygulama başlatılması halinde Türkiye'deki kullanıcıların da bu fırsattan yararlanabileceği ifade ediliyor.

netflix-dolandiriciligina-dikkat-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.