Kovulduğu işyerine öyle bir dönüş yaptı ki kimse inanamadı! Böyle bir hırs ne görüldü ne de duyuldu

Kovulduğu işyerine öyle bir dönüş yaptı ki kimse inanamadı! Böyle bir hırs ne görüldü ne de duyuldu

Kovulduğu restoranı satın alarak hırsını çıkardı. Olay Bolu'da yaşandı.

Bolu'da 24 yaşındaki Melisa Öztürk, kovulduğu restorana hırsıyla ortak oldu ve işleri şaha kaldırdı.

2022 yılında Borazanlar Mahallesi'nde bir restoranda komilik ve garson olarak işe başlayan Öztürk, bir süre sonra restoran müdürü Kadir Kılıç ile tartışmalar yaşamaya başladı ve işten kovuldu.

Bu olay Öztürk'ü pes ettirmedi. Aksine, onu daha da hırslandırdı. Para biriktirmeye başlayan Öztürk, babası Bahattin Öztürk'ün de desteğiyle kovulduğu restoranı satın aldı.

Başarısını hırsına borçlu olduğunu dile getiren Öztürk, dükkanında kazandığı ilk parayı da duvara astı. Yöresel lezzetler sunan restoranı Bolu'da en çok sevilen mekanlar arasında yerini aldı.

aw241232-08-001.jpg

"KOVULDUĞUM YERİ SATIN ALMAK GÜZEL BİR DUYGU"

Öztürk, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"2022 yılının başlarında burada işe başlamıştım. Uzun süre komilik ve garsonluk yaptım. Burada çalışırken Kadir bey müdürümdü. Kendisiyle tartışmalar yaşadık ve kovuldum. Kovulduğum yeri satın almak güzel bir duygu. Aslında burayı satın almamda Kadir beyin de katkısı oldu. Hayatta zaten hırslı birisiyim. 2023 yılının Temmuz ayında da burayı devraldık."

aw241232-05.jpg

BABA ÖZTÜRK KIZININ BAŞARISINDAN GURURLU

Kızının başarısından dolayı gurur duyan Bahattin Öztürk, "Kızım bana bu süreçten bahsetmişti. Kadir beyle tartıştığını ve işten ayrıldığını söylemişti. Ondan sonra azmetti, çalıştı ve burayı devraldık. Kızımı bu konuda tebrik ediyorum." dedi.

aw241232-09.jpg

MÜDÜR KILIÇ: "ONU EGALE ETTİM"

Melisa Öztürk'ü işten çıkararak önünü açtığını söyleyen Kadir Kılıç ise esprili bir dille duygularını şu şekilde ifade etti:

"Ona kovmak demeyelim de, ben geleceğini gördüm. Burayı satın alacağının farkındaydım o zamanlar. Sadece işten çıkartarak önünü açtık. Hırslı bir çalışandı. Benim ayağım kaymasın diye sektörde kendisini egale ettim. Aramızda herhangi bir kırgınlık yok."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.