81 ilde tamamen ücretsiz oldu ‘Palandöken açıkladı’

81 ilde tamamen ücretsiz oldu ‘Palandöken açıkladı’

81 ilde tamamen ücretsiz verilecek. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, resmen açıkladı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK), esnafın dijital dönüşümüne önemli bir adım attı. NarPOS ve PaybyMe iş birliğiyle hayata geçirilen yeni proje kapsamında, esnafa ücretsiz barkod sistemi ve yazılım desteği sunan "hepsi bir arada" yeni nesil bir çözüm sunuluyor.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bu proje ile esnafın dijital dünyada güçleneceğini ve rekabet gücünü artıracağını belirtti. Palandöken, "Projemiz, esnafımıza dijital bolluk ve bereket getirecek. Esnaf dijital dünyaya açılacak" dedi.

narpos.jpg

ESNAFA FAYDALARI NELER OLACAK?

Proje ile beraber; esnaf, stok yönetimi, barkod okuyucu gibi cihazlar için ödediği aylık ücretlerden kurtulacak. Esnaf, tek bir cihazda tüm dijital ihtiyaçlarını karşılayacak ve işlerini daha verimli yönetebilecek. Esnaf, ortak satın alım yaparak daha avantajlı fiyatlara ulaşabilecek. Proje sayesinde esnafın durumu analiz edilerek, kamuoyuyla paylaşılacak.

NarPOS Kurucu Ortağı İlyas Akça ve PaybyMe Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Çolak da projenin önemine vurgu yaparak, esnafın dijitalleşme süreçlerine destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.