ABÜ Rektörlüğü öğretim elemanları alacak

ABÜ Rektörlüğü öğretim elemanları alacak

Ankara Bilim Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim elemanları alacaklarını duyurdu.

Mehmet TUFAN/ KAMU SON HABER 

Resmi Gazete''de yayımlanan ilanda Rektörlük, ''''Üniversitemize; 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Ankara Bilim Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere-programlara öğretim elemanları alınacaktır.'''' diye duyurdu.

ŞARTLAR NELERDİR?

• İdarenin uygun görmesi halinde ilanımız kısmen ya da tamamen, her aşamasında, üniversitemiz internet sitesinde duyurulmak suretiyle iptal edilebilir.

• Postadaki gecikmeler de dahil olmak üzere ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

• İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

• Öğretim dili İngilizce olan bölümler için; Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 85 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak ya da “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Eğitim-Öğretimi ve Yabancı Dille Eğitim Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” 8. Maddesinin 7. Fıkrası koşullarını sağlamak gereklidir.

• Yeni açılan bölümler için yapılacak atamalarda “Ankara Bilim Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yönergesi” Madde 11 (1) 14. hükümleri uygulanabilir.

• Duyurular üniversitemiz internet sitesinden yapılacaktır (www.ankarabilim.edu.tr).

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.