O Üniversite'den öğretim üyesi ilanı

O Üniversite'den öğretim üyesi ilanı

Sanko Üniversitesi Rektörlüğü, öğretim üyesi alacağını duyurdu

Mehmet TUFAN/ KAMU SON HABER 

Resmi Gazete''de yayımlanan ilanda Sanko Üniversitesi Rektörlüğü, ''''Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 ve 2914 sayılı Kanun, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin yürürlükteki ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır.'''' diye duyurdu.

GEREKEN BELGELER

Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracak adaylar; İletişim bilgilerini içeren başvuru dilekçesi, resimli özgeçmiş, iki (2) adet fotoğraf, diploma belgelerinin aslı veya noter onaylı sureti veya İnsan Kaynakları Müdürlüğümüz tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri, onaylı lisans ve tezli yüksek lisans belgeleri, lisans transkripti, ALES''den en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen Merkezi Yabancı Dil Sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını gösteren yabancı dil sınav sonuç belgesi, nüfus cüzdanının sureti, erkek adaylar için askerlik terhis belgesi veya tecil belgesi.

GENEL BİLGİLER 

- Başvurular şahsen veya posta yolu ile kabul edilecektir.

- Doçentliğe atamalarda en az Üniversitelerarası Kurulun doçentlik sınavı için kabul ettiği ilkeler aranır.

- Posta ve kargo şirketi kullanılarak yapılacak gönderilerde meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

- İlan Yürürlük Süresi: Yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün T.C. SANKO Üniversitesi, İnsan Kaynakları Müdürlüğü İncilipınar Mah. Gazi Muhtar Paşa Blv. No:36 27090 Şehitkamil/GAZİANTEP Bilgi için: 0 (342) 211 65 00 Faks: 0 (342) 211 65 05 insankaynaklari@sanko.edu.tr

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.