Adana Demirspor'a büyük şok! Bitti denen transfer yattı

Adana Demirspor'a büyük şok! Bitti denen transfer yattı

Adana Demirspor'un peşinden koştuğu, hatta yöneticilerin Brezilya'ya kadar gittiği Hulk 6 milyon euro'luk teklifi reddetti.

Brezilya kulübü Atletico Mineiro, yıldız futbolcusu Hulk''un bir maç içerisindeki kilo kaybını konu alan video paylaştı. Tombense''yi 2-1 yenen A.Mineiro''nun sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda maç öncesi ve maç sonrası tartıya çıkan Hulk''un kilosundaki değişim şok etti. Başlangıç düdüğü öncesi Hulk 97.6 kilo gelirken karşılaşma sonrası 91.9 kiloya düştü. 90 dakika sahada kalan ve 89''da takımına galibiyeti getiren golü atan Hulk''un 5.7 kilogram kaybettiği görüldü.

ADANA DEMİRSPOR 6 MİLYON EURO ÖNERDİ

Hulk''un ismi son dönemde Adana Demirspor ile anılıyordu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, detayları A Spor''a anlattı: "Kendisi ve eşi gelmek istiyordu. Ama kulübü bırakmadı. Bonuslarla birlikte 6 milyon euro önerdik. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Artık gelme şansı yok. Hulk, hanımıyla boşanıyor, hanımının akrabasıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Gelmek istediler. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok."

HULK BİR TÜRLÜ TÜRKİYE''YE GELEMEDİ GİTTİ

Daha önce ülkemizden Beşiktaş Kulübü de Hulk için devreye girmişti. Ancak o dönemdeki problemler sebebiyle imzalar atılamamıştı. Çalkantılı özel hayatı sebebiyle ülkesi Brezilya''da rahat edemeyen tecrübeli futbolcunun yolu Türkiye''den geçmeyecek gibi görünüyor. Kariyerinde çok büyük paralar kazanan yıldız oyuncu, bir dönem Brezilya Milli Takımı''nın da vazgeçilmezleri arasındaydı. Ancak saha dışında yaşadığı olaylar ve sakatlıklar sebebiyle kariyeri de büyük zarar gördü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.