Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye sıra dışı talep: Bu bedeli bize ödesinler

Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye sıra dışı talep: Bu bedeli bize ödesinler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sınırsız yabancı kuralına karşı çıktı. Gelecek sezon 7+4 kuralının mutlaka uygulanmasını isteyen Ahmet Nur Çebi, TFF'den sıra dışı bir istekte bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig''de gelecek sezon 7+4 yabancı kuralının mutlaka uygulanması gerektiğini belirtti. Öte yandan Ahmet Nur Çebi TFF''den ilginç bir talepte bulundu.

Gelecek sezon yabancı sınırının kalkacağı birçok yerde dile getirilirken Ahmet Nur Çebi''den flaş bir çıkış geldi. Beşiktaş Başkanı Çebi, gelecek sezon 7+4 kuralının uygulanmasını isteyerek "Bu sezon 8+3 kuralına göre kadro planlaması yaptık. Gelecek sezon yabancı oyuncu sayısı artarsa yerli oyuncular için ödediğimiz bonservis bedelleri ne olacak?" dedi

Beşiktaş, yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli vererek yerli kadrosunu Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan ve Kerem Atakan Kesgin ile güçlendirdi. Ahmet Nur Çebi, "Yerli futbolcular için kulüplerine yüksek ücretler ödedik. Federasyon bize bu bonservis bedellerini ödesin, sonra yerli oyuncu sayısını düşürecekse düşürsün" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.