Ajda Pekkan’ın konserinde şoke eden olay! Bir anda konseri terk etti

Ajda Pekkan’ın konserinde şoke eden olay! Bir anda konseri terk etti

Harbiye’de konser veren Ajda Pekkan, çok sinirlendiği olayda konseri yarıda kesip protokolü haşladı.

Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki konserinde özel koreografi ve ışık gösterileriyle sahne aldı. Ancak konser sırasında beklenmedik bir olay yaşandı.

Ajda Pekkan, konseri bitmeden salonu terk eden kardeşi Semiramis Pekkan’a sahneden büyük tepki gösterdi. Konserini yarıda keserek yaşadığı rahatsızlığı dile getiren Süperstar’ın sözleri dikkat çekti.

ajda.webp

KONSER SONA ERMEDEN SALONU TERK ETTİ

Süperstar Ajda Pekkan, BKM Organizasyonu ile DenizBank Açıkhava etkinlikleri kapsamında, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde hayranlarıyla bir araya geldi.

Ajda Pekkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konserde, sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirirken izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ancak konserin en hareketli anlarında beklenmedik bir olay gerçekleşti.

ajda-pekkan-kimdir-kac-yasindadir-nereli-burcu-ne.webp

Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan, arkadaş grubuyla birlikte, konserin en coşkulu bölümünde yerlerinden kalkarak kulise doğru ilerledi. Bu durumu fark eden Ajda Pekkan, sahneden arkalarından seslenerek, "Protokolden kalkılmayacağını bilmiyor musunuz?" diyerek herkesi yerlerine davet etti..

KARDEŞİNİ O SÖZLERLE HAŞLADI

Uyarı üzerine Semiramis Pekkan'ın yanındakiler yerlerine döndü ancak Semiramis Pekkan geri gelmedi. Süperstar sahnede konseri yarıda keserek “Ben sizin konserinize gelsem, en önde protokole otursam ve ondan sonra kalkıp gitsem siz ne dersiniz?” ifadesini kullandı.

Sözlerinin devamında “Bunu affetmeyeceğim, göstermelik gelmeyin” şeklinde öfkesini dile getiren ünlü şarkıcı, sosyal medyanın gündemine oturdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.