Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusundan yeni tarz! Saç kesimine bakan bir daha baktı

Gelinim Mutfakta’nın eski sunucusundan yeni tarz! Saç kesimine bakan bir daha baktı

Ailesine vakit ayırmak için Gelinim Mutfakta programından ayrılan sunucu Nursel Ergin, imaj tazeledi.

"Var Mısın Yok Musun" yarışmasıyla tanınan Ergin, uzun yıllar boyunca "Gelinim Mutfakta" programını sunarak televizyon ekranlarında yer aldı. Ailesine daha fazla zaman ayırmak istemesi ve dinlenme ihtiyacı gibi nedenlerle programdan ayrılma kararı alan Ergin, bu süreçte kendine yeni bir imaj kazandırmayı da tercih etti.

gelinim-mutfaktadan-4.jpg

Saçlarını kısacık kestirerek radikal bir değişiklik yapması, hayranları tarafından olumlu karşılandı ve bu yeni görünümüyle kendini tazelemiş oldu.

gelinim-mutfaktadan-3.jpg

PROGRAMA VEDA ETTİ

Bir süre önce Gelinim Mutfakta programından ayrıldığını ve 7. sezonda bulunmayacağını söyleyen Nursel Ergin’in yerine Aslı Hünel'in gelmesi, "Gelinim Mutfakta" programında yeni bir dönemi başlatmıştı. Aslı Hünel'in önceki sunucular gibi seyirciyle olan bağını nasıl kuracağı ve programın formatına nasıl yeni bir soluk getireceği merak konusu iken, Nursel Ergin’in programı bırakmasının nedeni ise ailesine vakit ayırmak istemesi olmuştu.

8366168a1f6564ce71b3928a75f41de6.jpg

YENİ İMAJI BEĞENİ TOPLADI

Ünlü sunucu Nursel Ergin, yeni saç modeliyle tekrar gündemde. Saçlarını oldukça kısa kestirip dalgalandıran Ergin, bu yeni görünümünü kişisel Instagram hesabından paylaştı.

Ergin'in bu tarz değişikliği, hayranlarından çok sayıda olumlu yorum alırken, "Çok güzel olmuş" ve "Size her şey yakışır" gibi iltifatlarla karşılandı. Bu değişim, Ergin’in imajını yenilemesi ve hayranlarıyla yeniden bağ kurmasında etkili oldu.

gelinim-mut.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.