Kim Milyoner Olmak İster’de herkes yarışmacıya şaştı kaldı! Kenan İmirzalıoğlu’nu afallatan anlar

Kim Milyoner Olmak İster’de herkes yarışmacıya şaştı kaldı! Kenan İmirzalıoğlu’nu afallatan anlar

Yarışmacının bir anlık şaşkınlıkla sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na yaptığı hareket sosyal medyanın diline düştü. İmirzalıoğlu da şaşkınlığını gizleyemedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, hem soruları hem de yarışmacıların tepkileriyle sık sık gündeme gelmeyi sürdürüyor. Son bölümde yaşanan bir an ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

kim-milyoner-olmak-ister2.jpg

Yarışmacılardan Sude Böler, stüdyoya giriş yaptığında, heyecanının etkisiyle sunucu Kenan İmirzalıoğlu ile selamlaşmayı atladı. Bu durum, hem stüdyodakileri hem de İmirzalıoğlu'nu bir hayli şaşırttı. İmirzalıoğlu'nun bu anlardaki tepkisi ve esprili yaklaşımı, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı ve programın sevilen anları arasına girdi.

kim-milyoner-olmak-ister3.jpg

"GÖRMEDİM KUSURA BAKMAYIN"

Yarışmacı Sude Böler, Kenan İmirzalıoğlu'nun durumu sorması üzerine, kendisini görmediğini söyledi.

kim-milyoner-olmak-isterde-saskina-ceviren-anlar-yarismacinin-yaptigi-karsisinda-kenan-imirzalioglu-kalakaldi-17228391402066-3.jpg

İmirzalıoğlu, yarışmacının kendisini görmemesini şaşkınlıkla karşılayarak, “Orada seni karşılamak için bekliyordum beni gördün mü? Herkesle selamlaştın benimle selamlaşmadın” şeklinde konuşunca yarışmacı, herkesi şaşırtan açıklamasını yaptı. Böler, “Görmedim kusura bakmayın, alkışlar kafamı karıştırdı” dedi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.