Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısını tuttuğu takım eledi! Renklerini karıştırdı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısını tuttuğu takım eledi! Renklerini karıştırdı

Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Fenerbahçeli bir yarışmacı, “Fenerbahçe logosundaki renkler” sorusuna yanlış cevap verdi.

Fenerbahçeli yarışmacı, takımının logosunun renklerinin sorulduğu soruya yanlış cevap vererek Kim Milyoner Olmak İster’deki koltuğuna veda etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

“Fenerbahçe’nin logosunda hangi renk yoktur?” sorusuna yanlış cevap veren yarışmacı elendi.

'KIRMIZI' YANITI ELEDİ

Fenerbahçe taraftarı bir yarışmacı, yarışmada "Fenerbahçe logosundaki renkler" sorusunu yanıtlarken büyük bir hata yaptı. Soruya "Kırmızı" yanıtını veren yarışmacı, doğru cevabın "Mavi" olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu, Fenerbahçe'nin tarihsel olarak sarı ve lacivert olan renklerine rağmen gerçekleşen ilginç bir an oldu ve yarışmacının büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

kim-milyoner.jpg

"GALATASARAY MI SANDIN?"

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının Fenerbahçe logosundaki renkleri yanlış tahmin etmesi üzerine esprili bir yorum yaptı. Yarışmacının kırmızı cevabını vermesi üzerine, "Kırmızı'yı görünce Galatasaray mı sandın? Sarı-kırmızı olduğu için kafan karıştı herhalde. Kırmızı yoktur dedin ama yanıldın..." diyerek duruma hafifçe gülümseyerek yaklaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.