Ceyda Düvenci’den tek celsede boşanmıştı! Bülent Şakrak aşkını cümle aleme ilan etti

Ceyda Düvenci’den tek celsede boşanmıştı! Bülent Şakrak aşkını cümle aleme ilan etti

Ceyda Düvenci ile olan 8 yıllık evlilikleri biten oyuncu Bülent Şakrak, ilan-ı aşk paylaşımıyla dikkat çekti. Takipçileri eklediği nota adeta eridi.

Oyuncu Bülent Şakrak, uzun süredir aşk hayatını gizli tutuyordu ancak sonunda kalbini Esra Akpınar'a açtı. Ceyda Düvenci ile olan 8 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandıran Şakrak, ilişkisini ilk kez sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşarak Akpınar ile bir fotoğrafını yayınladı. Bu paylaşım, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

AŞKINI CÜMLE ALEME DUYURDU

Oyuncu Bülent Şakrak, meslektaşı ve aynı zamanda sunucu Ceyda Düvenci ile 2015 yılında başlayan 8 yıllık evliliğini geçen yıl sonlandırdı. Bu ayrılıktan sonra Şakrak, oyuncu Esra Akpınar ile yeni bir aşka yelken açtı.

Şakrak, uzun süre gözlerden uzak tuttuğu ilişkisini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla takipçileriyle paylaştı. İlişkilerini ilk kez doğrulayan Şakrak, Akpınar ile çekilmiş samimi bir fotoğrafını "Çiçek" notuyla paylaşarak aşkını ilan etti. Bu romantik paylaşıma, Şakrak'ın yakın dostlarından Doğa Rutkay Kamal da kalp emojisi bırakarak sevgisini gösterdi.

bulent.webp

O UNUTTU TAKİPÇİLERİ UNUTAMADI

Şakrak’ın paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Gönderisine yaptığı “Çiçek” yorumu beğenilen oyuncu bir de eleştiri yağmuruna tutuldu.

Oyuncunun boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açmasını eleştiren bazı yorumlarda “ne çabuk unuttu, ne çabuk aşık oldu” şeklinde yorumlar geldi.

ekran-resmi-2024-06-18-10-niuy.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.