Ceyda Düvenci’nin esprisi sahnede soğuk hava estirdi! Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden şok cevap

Ceyda Düvenci’nin esprisi sahnede soğuk hava estirdi! Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden şok cevap

Kıbrıs’ta düzenlenen ödül törenine Ceyda Düvenci ile ÇGHB ekibi gerginliği damgasını vurdu.

Sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin üstlendiği bir ödül töreni, Kuzey Kıbrıs’ta düzenlendi. Ödül töreninde, ödül almak üzere Çok Güzel Hareketler Bunlar (ÇGHB) ekibi de yer aldı. Törende, ödül almak üzere sahneye çıkan ekip, Ceyda Düvenci’nin esprisiyle adeta şoka uğradı. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

ceyda-duvenci-ntv-bambaska-sohbetler.jpg

SAHNEDE SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Sunucu Ceyda Düvenci, sahneye davet ettiği ÇGHB ekibi mikrofonu aldığında bir espri yaptı. Ancak espri, ekibin gerilmesine neden oldu. Ödülünü almak üzere sahneye gelen ekibe Düvenci “En az konuşana ödül vereceğiz” sözleriyle espri yapmak istedi.

Bunun üzerine konuşma yapmak için mikrofonu elinde bulunduran ekip üyesi Atakan Çelik, “O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun” dedi ve mikrofonu bir diğer ekip arkadaşına uzattı.

ceyda-duvenci-espri-yapti-ortam-gerildi.webp

Ardından mikrofon, kimse açıklama yapmadan elden ele dolaşarak Düvenci’ye kadar gitti.

Yaşanan bu olayın üzerine Düvenci, şaşkınlıkla esprisini sürdürmek istedi ve “Bu kadar efektif olacağını bilmiyordum” ifadelerini kullandı. Ancak ekip üyeleri konuşma yapmak istemedi.

cok-guzel-hareketler-2-4-3-1551613362.jpg

“ŞAKA YAPTIM” DİYE TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Düvenci, o an yaptığı şakanın gerilim yarattığının farkına vararak durumu toparlamaya çalıştı ve “Hayır olmaz olmaz, olur mu öyle şey, şaka yaptım” dedi. Ancak buna rağmen kimsenin konuşma yapmaması dikkat çekti.

Soğuk bir atmosfere neden olan ve izleyenlere de yansıyan yaşananlar törende bulunanlar tarafından cep telefonlarının kameralarıyla kayıt altına alındı ve sosyal medyada paylaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.