Yıldız Tilbe başörtüsü taktı! Sosyal medya yıkıldı

Yıldız Tilbe başörtüsü taktı! Sosyal medya yıkıldı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe başörtü fotoğrafını hesabından paylaştı. Sosyal medya yıkıldı.

‘Delikanlım’ şarkısıyla 1994 yılında müzik piyasasına giriş yapan Yıldız Tilbe, sesi ve güçlü kalemiyle sanat dünyasına adını altın harflerle yazdı.

Tilbe, kariyerinde ‘Aşk Laftan Anlamaz Ki’, ‘Vazgeçtim’, ‘Haberin Olsun’, ‘Ben Senin Var Ya’ gibi A1 sınıf şarkılarla piyasa da kalıcı olduğunu kanıtladı. Şarkıcılığının yanı sıra bestekarlığı ile de ön plana çıkan Tilbe, bir çok ünlü isme hit parçalar verdi.

yildiz-tilbe-turkiyenin-en-eglenceli-kadin-sarkicisi.webp

Şarkılarının dışında tarzı ve dansı ile de oldukça konuşulan Yıldız Tilbe yine adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Tilbe, sosyal medya hesabından başörtülü fotoğrafını paylaşarak gündem oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü Yıldız Tilbe kariyerinin 30’uncu yılını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği büyük bir konserle taçlandırdı. Sahnede yine değişik tarzı ile yer alan Tilbe, Kırmızı elbisesi, kiraz küpeleri ve terlikleriyle sahneye çıktı. Yıldız Tilbe, şarkılarını söylerken tribünleri dolduran yaklaşık 25 bin kişilik seyirci de kendisine eşlik ederek efsane bir konsere imza attı.

780x411-yildiz-tilbeden-yeni-bir-ask-hikayesi-1704992267355.jpg

Büyük konserinde şarkılarıyla stadı yıkan Yıldız Tilbe bu kez sosyal medyayı yıktı. Tilbe’nin arabasının içinde çektiği başörtülü fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı.

Takipçileri Tilbe’nin bu hallerini beğeni yağmuruna tuttu. Birçok takipçisi Tilbe’ye başörtüsünün yakıştığını söyledi. Şarkıcının x hesabından paylaştığı gönderisi beğeni yağmuruna tutuldu.

gpyhomlbwaa-tyd.jpg

saadasdasdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.