AK Parti'den Erdoğan'ı kızdıran teklif. Herkes birbirine baktı toplantı buz kesti

AK Parti'den Erdoğan'ı kızdıran teklif. Herkes birbirine baktı toplantı buz kesti

AK Parti MYK toplantısında bir MYK üyesinin teklifi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan çok kızdırdığı iddia edildi.

AK Parti'nin gençler üzerine yaptığı son anket, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen MYK toplantısında ele alındı. Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yürütülen saha araştırmasında, gençlere "Kendinizi hangi kimlikle tanımlıyorsunuz?" sorusu yöneltildiğinde, büyük bir çoğunlukla "Atatürkçü" yanıtı öne çıkarken, bu cevabı "Milliyetçi" kimlik takip etti.

Türkiye gazetesinin haberine göre, anket sonuçları MYK toplantısında tartışmaya açıldı. Bir MYK üyesinin "Siyasi kimliğimizi değiştirelim, muhafazakâr-demokrat kimliğimizden vazgeçelim" önerisinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oldukça öfkelendirdiği iddia edildi. Ayrıca, ankette 18-30 yaş arasındaki gençler arasında Erdoğan'ın oy oranının, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha yüksek olduğu da belirlendi. Erdoğan'ın, bu sonuçlar üzerine "Tanınma konusunda bir sorunumuz yok. Gençlerimize icraatlarımızı daha iyi anlatmalıyız" dediği aktarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.