Ali Koç Abdürrahim Albayrak'ı darmaduman etti

Ali Koç Abdürrahim Albayrak'ı darmaduman etti

Geçtiğimiz aylarda Koç Holding ile yüz milyonlarca lira değerinde anlaşma yapan Abdürrahim Albayrak'a Galatasaray yönetimini içerisinden muhalefet geldi.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray’da eleştiri oklarının hedefi halinde gelen Dursun Özbek yönetimi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Picture background

ALBAYRAK'I İSTEMEDİLER

Dursun Özbek’in, Sportif A.Ş.’ye yönetici olarak atamak istediği Abdürrahim Albayrak’a Galatasaraylı kurmaylar kazan kaldırdı.

Galatasaray’ın önde gelen kurmaylarından olan Eray Yazgan ve Can Natan dahil 4 yöneticinin Abdürrahim Albayrak’ın göreve gelmesine kesin bir şekilde karşı olduğu bilgisi elde edildi.

Galatasaray’da pek çok yönetimde görev alan ve toplamda 7 şampiyonluk görmüş olan Abdürrahim Albayrak’ın kendisine yapılan bu muamele karşısında üzgün olduğu öğrenildi.

Picture background

NEDENİ KOÇ HOLDİNG

Türkiye’nin en büyük otobüs filolarından birine sahip olan Abdürrahim Albayrak, kısa süre önce kendi firmasına otobüs alımı için Koç Holding’e ait olan Otokar ile anlaşma imzaladı.

Picture background

Otobüsler için Koç Holding’e yüz milyonlar ödediği tahmin edilen Abdürrahim Albayrak’a o dönemde taraftarlar ve camia yoğun tepki göstermişti.

Bugün Abdürrahim Albayrak’a yapılan bu yoğun muhalefetin sebebinin de Koç Holding ile yaptığı anlaşma olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.