Ali Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Ali Koç Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Fenerbahçe'de yaklaşan başkanlık seçimleri nedeniyle sinirler gerilmeye devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'a meydan okurcasına bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım arasındaki çatışma şiddetlenerek devam ediyor. Başkanlık seçiminin yaklaşması ile daha da gerilen sinirler, sık sık tartışmalara neden oluyor.

Ali Koç başkanlık konusundaki konuları tartışmak için Aziz Yıldırım’ı canlı yayına davet etmiş, ancak Yıldırım Koç’un bu teklifini reddetmişti.

Ali Koç bugün yapmış olduğu bir açıklamada Aziz Yıldırım’a yönelik olan bu davetini yineleyerek tekrardan canlı yayın davetinde bulundu.

Ali Koç, Aziz Yıldırım’ı, “Sayın Aziz Yıldırım'ı şahsıma yönelttiği iddialarına ilişkin istediği bir TV kanalında yüz yüze konuşmaya muhtelif defalar davet etmiş ve bu adımı Fenerbahçe Demokrasisi ve kongre üyelerimizin sağlıklı karar verebilmesi adına çok kıymetli bulduğumu ifade etmiştim.

Ne yazık ki bu çağrım Sayın Aziz Yıldırım tarafından bugüne kadar olumlu karşılık bulmamıştır. Çağrımı gerçekleştirdiğim günden bu yana, seçim sürecine ilişkin açıklama ve akla hayale sığmayacak, hayal ürünü bile denemeyecek şekildeki garip iddialar camiamızı daha da fazla rahatsız edecek seviyelere ulaşmıştır.

Her iki başkan adayı olarak camiamıza olan sorumluluğumuz gereği Sayın Aziz Yıldırım'ı bir kez daha gerçekleri yüz yüze konuşmak adına istediği TV Kanalında görüşmeye davet ediyorum.

Bir taraftan birlik ve beraberlik çağrıları yaparken, diğer yandan da camiamızı derinden ayrıştıracak söylemlerde bulunan Sayın Aziz Yıldırım'ın, mert ve yiğitçe çağrımı kabul etmesini bekliyorum.” Şeklinde yapmış olduğu bir konuşma ile canlı yayına davet etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.