Erden Timur dönemi resmen sona erdi! Gözyaşları içinde veda etti

Erden Timur dönemi resmen sona erdi! Gözyaşları içinde veda etti

Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen sona erdi. Düzenlenen basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamayan Timur, önümüzdeki dönemde görev almayacağını dile getirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki dönemde, görev almayacağını duyurdu.

Resim

Erden Timur açıklamasında, “Şampiyonluktan yaklaşık 1 - 1.5 ay önce başkanımıza bu konuyu ilettim. Yönetim listesi verilmeden önce kendi talebini iletti. Şampiyonluk yarışından dolayı bunu açıklayamadık. Bu durumun Florya'yı da etkilememesi gerekiyordu. Sportif AŞ'deki görevim devam ediyor demem gerekiyordu. Şampiyonluktan sonra 2 gün içinde bunu da açıklayabilirdim ama insanların kutlamalarına zarar vermek doğru değil.”

Resim

“Yazılı açıklamadan basın toplantısına dönmemin asıl nedeni bana gönderilen mesajlar, o mesajları okusanız ağlarsanız. Bunlar camiadan önemli insanlar, özellikle göndermişler.”

“14 aydır dayanmamın tek nedeni Galatasaray. Başka tutunacak bir dalı kalsa asla bu kararı almazdım. Son 7 ayda özellikle çok yoğunlaştı bu iş. Herkese şunu söylüyorum. Taraftar bırakmamı istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum ama tutunacak bir dalım yok.”

“Sustuk bu iftiralar dursun diye olmadı. Bu iftiralar son 6 ayda başka seviyelere çıktı. Florya'ya taşındı bu iddialar. Tutunacak dalların hepsi kırıldı ve bu noktaya geldik.”

“Keşke 1 günde ben bunu diyebilseydim ama şampiyonluk yarışından dolayı diyemedim. Bu kadar büyük bir camiada bir insanın hiçbir önemi yok. Kişilerin hiçbir önemi yok. Her zaman camialar en büyük. Bu kadar şey varken konuşulmayı da istemiyorum. Ayrılığımdan dolayı kimseye kırgın değilim.”​​​​​​​ İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.