Ali Sunal'dan "Show TV'den ayrıldı" iddialarına yanıt

Ali Sunal'dan "Show TV'den ayrıldı" iddialarına yanıt

Güldür Güldür sunucusu Ali Sunal'ın Show TV ile yolları hükümeti eleştirdiği için ayırdığı iddia edildi. Twitter'da birçok hesap Ali Sunal'ın Güldür Güldür'den ayrıldığını paylaştı.

Editör: Arif Aydın Kaplan 

Sunucu ve oyuncu Ali Sunal''ın Show TV''den ayrıldı iddiası sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Sosyal medyada birçok kullanıcı Ali Sunal''ın deprem ile ilgili eleştirel konuşmasından dolayı programdan ayrılmak zorunda kaldığını ifade etti. 

Ali Sunal iddialarla ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı ve bir yere gitmediğini belirtti. Sunal açıklamasında şunlara yer verdi: "Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız ShowTV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar." 

 

 

 

Ne Olmuştu?

Kemal Sunal''ın oğlu Ali Sunal, 6 şubat Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem ile ilgili Güldür Güldür''de yaptığı konuşma çok tartışıldı. Sunal, programda deprem ile ilgili sorumluluk sahiplerinin istifa bile etmediğini söyledi. Ali Sunal hükümetin kadercilik politikasını programda şu sözlerle eleştirmişti: "Bundan sonra normal olan, tüm sorunlardan normal olarak hesap sormak. Artık normal olan her felaketi kadere bağlayanın değil, o felaket olmadan önce nasıl önleyeceğimiz anlatan bilimi dinlemektir."

Güldür Güldür de yayınlanan Ali Sunal''ın bu açıklamaları günlerce konuşuldu. Sonrasında RTÜK, Show TV bir başka dizideki şiddet sahnesinden dolayı yüzde 5''lik para cezası ve 5 kez program durdurma cezası verdi. RTÜK''ün CHP''li Üyesi İlhan Taşçı''dan ise çok önemli bir paylaşım geldi. Taşçı, RTÜK''ün bu cezayı Ali Sunal''ın eleştirel konuşması yüzünden verdiğini iddia etti. Taşçı paylaşımın devamında şunları ifade etti: "RTÜK, sorumluların deprem sonrası istifa etmemesini eleştiren Ali Sunal’ın sunucusu olduğu Güldür Güldür’e ceza veremeyince programın yayıncısı Show TV’ye bir dizideki kadına şiddetten % 5 para 5 kez de program durdurma cezası verdi. Oysa TRT’de kadına şiddetin alası var…" 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.