Andrea Pirlo, İtalyan yıldızı kapıyor! Fatih Karagümrük 2. yarıya damga vuracak

Andrea Pirlo, İtalyan yıldızı kapıyor! Fatih Karagümrük 2. yarıya damga vuracak

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İstanbul ekibinin eski yıldızını geri getiriyor. 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Kayserispor'un yolunu tutan futbolcu, Andrea Pirlo'nun talebiyle Fatih Karagümrük'e dönmeye hazırlanıyor.

Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük''ün eski yıldızını yeniden takıma kazandırıyor. Transfer olduğu Kayserispor ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan İtalyan yıldız, yeniden Fatih Karagümrük forması giymeye hazırlanıyor. Andrea Pirlo da transfere onay verdi.

ANDREA PIRLO OCAK AYININ İLK TRANSFERİNİ YAPMAK ÜZERE

Andrea Pirlo, Süper Lig''in ikinci yarısında bambaşka bir Fatih Karagümrük yaratmak için kolları sıvadı. Sezona istediği gibi bir giremeyen Andrea Pirlo, ara transfer döneminde takıma önemli takviyeler yapmaya hazırlanıyor.

ANDREA PIRLO ONAY VERDİ

Andrea Pirlo''nun hedefindeki isimlerden biri de Fatih Karagümrük''ün eski futbolcusu Andrea Bertolacci. 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde İstanbul ekibinde forma giyen deneyimli oyuncu, tam 1 yıl sonra 1 milyon euro bonservis bedeliyle Kayserispor''a imza atmıştı.

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİĞİ GİBİ RESMİ İMZAYI ATACAK

Sarı-Kırmızılılarla 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunan Bertolacci, kulübüyle olan sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Fesih işlemlerinin resmiyete dökülmesinin ardından Fatih Karagümrük transferi resmen gerçekleştirecek.

8 MAÇTA 2 GOLE KATKI

Bu sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası''nda toplam 8 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 gol, 1 asistlik katkı verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.